Ο τραγουδιστής Γιώργος Γερολυμάτος μίλησε για τα κυκλώματα της νύχτας και για την γνωστή τραγουδίστρια που φέρεται να είναι μπλεγμένη σε αυτά, στην πρωινή εκπομπή «10-1 μαζί».


Χωρίς να μασήσει τα λόγια του ο Γιώργος Γερολυμάτος είπε πως λυπάται που έφτασε η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία είναι φίλη του και έχουν συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν, σε αυτή την κατάσταση. Επίσης συμπλήρωσε πως έπρεπε να προσέχει τις κινήσεις της για να μην καταλήξει σε αυτό το σημείο.


Ενώ θυμήθηκε πως πριν από χρόνια τον είχαν πλησιάσει και τον ίδιο στο καμαρίνι του κάποιοι, που ήθελαν να μεσολαβήσουν για να πάρει πίσω χρήματα που του χρώσταγαν. Ο τραγουδιστής είπε πως ήταν έτοιμος να ενδώσει γιατί τα χρήματα τα είχε ανάγκη, όμως τελευταία στιγμή έκανε πίσω.


Ο συμπαθής τραγουδιστής που συμμετέχει στο «dancing with the stars», μιλάει και για το ρόλο που έπαιξαν οι γυναίκες στη ζωή του, λέγοντας πως τις «αγαπάει» και όσες πέρασαν από δίπλα του έμειναν ικανοποιημένες. Επίσης αναφέρει πως ήταν ο πρώτος που τόλμησε να κάνει γυμνή φωτογράφηση και είχε προκαλέσει σάλο. Όταν οι παρουσιαστές βλέποντας την φωτογράφιση του είπαν ότι είχε ωραίο σώμα, εκείνος απάντησε πως τώρα έχει καλύτερο γιατί γυμνάζεται, τρέφεται σωστά και δεν ξενυχτάει.