Στιγμές ξενοιασιάς και χαλάρωσης ζει το τελευταίο διάστημα η Βίκυ Καγιά. Η παρουσιάστρια που εδώ και αρκετό καιρό έχει ξεμπερδέψει με την παρουσίαση του «Next Top Model», βρήκε την ευκαιρία να ξεκουραστεί αλλά και να… ταξιδέψει!

Τον τελευταίο μήνα, έλειπε σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία καθώς συνόδευε τον σύζυγο της Νίκο Κριθαριώτη, στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις: «Ξεκουράστηκα, έκανα τα ταξίδια μου, είδα τους φίλους μου, και κοιμήθηκα» είπε η Βίκυ Καγιά στον «Καφέ με την Ελένη».

Ήταν όπως είπε μια ευκαιρία να δει λίγο περισσότερο το σύζυγο της, που όπως αποκάλυψε, δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα ότι οι δυο τους είναι παντρεμένοι.

Μάλιστα, μαρτύρησε ότι όλο αυτό το χρονικό διάστημα ανέλαβε χρέη γραμματέα για χάρη του συζύγου της: «Είμαι πολύ οργανωτική. Ήταν όλα στην τρίχα», είπε. Ήταν τόσο καλή μάλιστα, που «ο Νίκος θέλει να με προσλάβει μόνιμα».

Ακόμα δεν ξέρει αν θα γίνει το «Next Top Model 3», ωστόσο αποκάλυψε ότι της έγινε πρόταση δυο φορές να λάβει μέρος στο «Dancing With the Stars». Και τις δυο φορές, την απέρριψε: «Θα γέλαγε το πανελλήνιο. Δεν το έχω με το χορό!»

Μάλιστα σχολίασε και την εμφάνιση της Ζέτας Μακρυπούλια:«Στην 1η της εμφάνιση μου ��ρεσε, στην 2η δεν μου άρεσε το μαλλί. Ε, συμβαίνουν αυτά. Δεν μπορούμε να κρίνουμε το style του καθενός. Και δυο φορές να μην πέτυχε το style και το look, δεν λέει και τίποτα!»

Αυτό το διάστημα πάντως, η Βίκυ Καγιά τρώει… “ξύλο”! Ποιος την δέρνει; ο σκηνοθέτης Νίκος Περάκης μιας και έχουν ξκινήσει εντατικά πρόβες για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας «Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο 2», στην οποία θα λάβει μέρος. «Με έχει στο ξύλο ο Περάκης μέχρι να τα μάθω καλά!Τα “ακούω” και εγώ τι να κάνω!», είπε χαριτολογώντας.

Δείτε τη συνέντευξη της Βίκυς Καγιά...