Ο Γιώργος Λιάγκας συνάντησε τον αντίζηλό του Στέφανο Κορκολή! Όχι ο γνωστός συνθέτης δεν είχε δεσμό με τη Φαίη Σκορδά αλλά... πλατωνικό έρωτα. Ναι καλά διαβάσατε .Oπως του εξομολογήθηκε ο παρουσιαστής η Φαίη Σκορδά όταν ήταν μικρή όχι μόνο θαύμαζε τον Στέφανο Κορκολή αλλά ήταν και ερωτευμένη μαζί του.

Ο Στέφανος Κορκολής είπε να ανταποδώσει τα κομπλιμέντα και έκανε ένα δώρο στο ζευγάρι..Συνέθεσε ένα τραγούδι γι αυτούς και τους το έπαιξε στο πιάνο..Η συγκίνηση του ζευγαριού ξεχείλισε.

��

Μετά τη συγκίνηση ήρθε η μεγάλη αποκάλυψη. Γίνεται ο Γ. Λιάγκας να μην αναφερθεί στην Ευγενία Μανωλίδου; Δεν ήξερε όμως ο παρουσιαστής πως ο Στέφανος Κορκολής είχε γνωρίσει την Ευγενία πολύ πιο πριν. «Την Ευγενία Μανωλίδου τη γνώρισα πριν από χρόνια. Είχαμε κοινό μάνατζερ και ήταν να συνεργαστούμε μουσικά. Τη θεωρώ πολύ καλή μουσικό. Η συνεργασία βέβαια δεν έγινε ποτέ γιατί εγώ αλλιώς την άφησα και αλλιώς τη βρήκα» είπε ο τραγουδιστής.

Και ενώ ο Γιώργος Λιάγκας επέμενε να ακούσει μία μπηχτή από το στόμα του τραγουδιστή για την Ευγενία Μανωλίδου ως παρουσιάστρια εκείνος δεν του έδωσε την ικανοποίηση: «Τελικά η Μανωλίδου ασχολήθηκε με την παρουσίαση .Εντάξει ωραία κοπέλα τη θεωρώ, αλλά δεν έχει τύχει να παρακολουθήσω την εκπομπή της».