Πολύ πρέπει να του έχει στοιχίσει του Νίκου Μουτσινά το πέρασμά του από το πρωινό του Mega… Η πιο τρανταχτή απόδειξη είναι το εδώ και καιρό τηλεοπτικό απωθημένο του, που ακούει στο όνομα Γιώργος Λιάγκας. «Μέλι στάζει» το στόμα του για τον σύζυγο της Φαίης Σκορδά: Άλλωστε, έτσι αποκαλεί ο Νίκος Μουτσινάς τον Γιώργο Λιάγκα, χωρίς ποτέ να αναφέρει το ονοματεπώνυμό του. Γιατί όμως;

«Γιατί έτσι. Δεν έχω θέμα με τον Λιάγκα. Ούτε τον συμπαθώ, ούτε τον αντιπαθώ γιατί δεν τον γνωρίζω. Αυτό βέβαια σε προσωπικό επίπεδο. Γιατί σε επαγγελματικό; «Τηλεοπτικά μου σπάει αρκετές φορές τα νεύρα, είναι γεγονός. Επειδή καταλαβαίνω το χιούμορ, όταν αυτό τραβιέται πάρα πολύ και η άνεση είναι λίγο παραπάνω από αυτό που θέλουν να περάσουν – γιατί δεν πουλάνε και την προσωπική τους ζωή, ξέχασα να στο πώ αυτό – αυτό στα δικά μου τα μάτια βγαίνει λίγο ως… καφρίλα», δήλωσε. Οσο για το εάν το περίφημο ζευγάρι πουλάει την προσωπική του ζωή; «Δεν μπορώ να το ακούω αυτό. Δεν μπορώ να μου λένε ότι δεν πουλάνε την ζωή τους και να ακούω στην εκπομπή τι έκαναν το προηγούμενο βράδυ και πώς ο Λιάγκας έπαιζε playstation με τον Ουγγαρέζο». Βέβαια, ο Νίκος δεν έχει θέμα με κανένα πρωινό πλην αυτού του mega.

«Αντιπαθώ τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά αγαπώ την Φαίη Σκορδά» δήλωσε ο Νίκος Μουτσινάς στην συνέντευξή του στο Πολύ Μπλα Μπλα, στην οποία – αν και το είχαμε καταλάβει – είπε ευθέως με τον Γιώργο Λιάγκα τους χωρίζει... άβυσσος. Ευτυχώς που την αγαπάει. Το μεσημέρι της Δευτέρας σχολίαζε ότι η Φαίη είχε βάλει τις βάσεις των ακουστικών της μέσα από το φόρεμά της και συγκεκριμένα στο εσώρουχό της. Το ενδεχόμενο να ήθελε η Φαίη να βγάλει μια όμορφη εικόνα προς τα έξω, δεδομένου ότι περιμένει να γεννήσει από ώρα σε ώρα, μάλλον του διέφυγε...Σκεφτείτε δηλαδή να μην την αγαπούσε κιόλας.

Τί άλλο είπε ο Νίκος Μουτσινάς; Οτι εάν έκανε κάτι άλλο, θα ήθελε να κάνει βραδινό.

«Θα ήθελα να κάνω βραδινό. Θα ήθελα το Δέστε τ��υς να γίνει βραδινό δηλαδή, όχι να κάνω άλλη εκπομπή, να κάνω την ίδια, αλλά βράδυ. Τα φώτα να χαμηλώσουν. Με την ίδια ομάδα. Δεν μου αρέσει να αλλάζω ομάδες εγώ».

Και γιατί σταμάτησε από την Ελένη τελικά; «Αισθανόμουν ότι είμαι σχολείο. Ότι είχα υποχρεώσεις στις οποίες έπρεπε να ανταποκριθώ. Ήμουν κουρασμένος. Ήμουν ασυνεπής και αισθανόμουν πολύ άσχημα απέναντί της. Δεν ήμουν εντάξει στις υποχρεώσεις μου και για αυτό το λόγο έφυγα». Μπορεί να έφυγε από την Ελένη, αλλά θα πήγαινε ευχαρίστως στο Dancing. Αλλωστε, κανείς δεν έχει στο μυαλό του τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα του σόου. Όλοι τις κόντρες θυμούνται. Θέλει να μας πει κάτι;