Την αποκάλυψη ότι του έχουν κάνει πρό��αση γάμου από το τηλέφωνο έκανε ο Αλέξης Γεωργούλης στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη! Παράλληλα, ο ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι τώρα είναι μόνος του, μίλησε για την ζωή του στην Αμερική και το νέο του lookμε μακριά μαλλιά και μούσι.

Όπως είπε ο γοητευτικός ηθοποιός, η γυναίκα που έκανε το μεγάλο βήμα ήταν πρώην του και ζούσε στην Λάρισα. Σήκωσε λοιπόν το τηλέφωνό της και κάλεσε τον Αλέξη, που ζούσε στην Αθήνα και, μάλιστα, παραμονές του γάμου της! «Σκέφτεσαι να γυρίσεις στην Λάρισα; Γιατί αν δεν σκέφτεσαι να παντρευτώ. Ή θα παντρευτώ εσένα ή θα παντρευτώ κάποιον άλλο τώρα», του είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια, όμως, η απάντηση που πήρε ήταν αρνητική.

«Η εξωτερική ομορφιά είναι άσχετη με την εσωτερική», είπε ο Αλέξης και παραδέχθηκε πως έχει κάνει 3 σχέσεις, ενώ αυτή την περίοδο είναι μόνος του.

Πλέον, ο ηθοποιός ζει στο Λος Άντζελες. «Η ταινία μου με την Βαρντάλος με βοήθησε. Ήταν σημαντικό που είχα κάνει μια ταινία αμερικάνικη, ήταν ένα διαβατήριο κατά κάποιον τρόπο», ανέφερε για την συμμετοχή του στο «My Life In Ruins», προσθέτοντας πως τον βοήθησε στα χαρτιά και στο να τον γνωρίζουν στα διάφορα ραντεβού που πήγε.

Όσο για το νέο του look; «Για να κάνω οικονομία έκοψα τον κομμωτή και τα ξυραφάκια», είπε χαριτολογώντας! «Τα μαλλιά μου μάκρυναν όσο ήμουν εδώ», πρόσθεσε και έδωσε αφορμή στην παρουσιάστρια να τον ρωτήσει αν θα μείνει στην Ελλάδα ή θα φύγει ξανά.

«Εδώ είμαι», της απάντησε και όταν η Ελένη του επεσήμανε ότι πλέον έχει και ένα μαγαζί να κοιτάξει, εκείνος είπε: «το άνοιξα εδώ, για να μπορώ να είμαι εκεί»!