Με δαχτυλίδι - κουμούτσα, τίγκα στο διαμαντικό, εμφανίστηκε στο «Dancing» η Ζέτα Μακυρπούλια και η ατάκα του Γιάννη Λάτσιου «είναι από χέρι» έβαλε «φωτιές»... Πόσο κάνει το κόσμημα που έβγαζε μάτι και ποιός της το έδωσε; Είναι δώρο από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και, αν ναι, της έκανε πρόταση γάμου;

Το δαχτυλίδι της Ζέτας σχολίασε ο Τρύφωνας Σαμαρ��ς και εκείνη δεν παρέλειψε να μας ενημερώσει για τα διαμαντικά της. «Ο Σεγρεδάκης σου φέρνει...», της είπε ο κομμωτής και εκεί πετάχτηκε ο Λάτσιος να πει τα δικά του: «δεν είναι του Γιώργου! Είναι από χέρι», υπονοώντας ότι είναι από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Σύμφωνα με την «Πρωινή Μελέτη», το κόσμημα αξίζει 500.000 ευρώ, έχει διαμάντια 6 καρατίων και προέρχεται από γνωστό κοσμηματοπωλείο της Αθήνας.

Όσο για το πώς βρέθηκε στο δάχτυλο της Ζέτας; Όχι από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη (δυστυχώς ή ευτυχώς, όπως το πάρει κανείς) αλλά από τον στυλίστα της, Γιώργο Σεγρεδάκη.

Μάλιστα, ο στυλίστας είχε βάλει στο μάτι ένα άλλο δαχτυλίδι 11 καρατίων, η αξία του όμως ξεπερνούσε το 1 εκατομμύριο ευρώ και δεν ήθελαν να το διακινδυνεύσουν για λόγους ασφαλείας.

«Είναι τυχαίο γεγονός! Το μονόπετρο που φοράω δεν είναι πρόταση γάμου, απλά διαφήμιση γνωστού οίκου», δήλωσε η Ζέτα στην κάμερα της εκπομπής «10 με 1 μαζί».

Κι αφού πρόταση γάμου δεν είχαμε, τουλάχιστον μπορείς να πεις ότι αυτό ήταν... πρόβα!

Δείτε τις λεπτομέρειες για το κόσμημα και την δήλωση της Ζέτας