Συναγερμός σήμανε το Σάββατο στα Μελίσσια, όταν γνωστή παρουσιάστρια άρχισε να τσιρίζει ακατάπαυστα επειδή ένα ποντίκι «τρύπωσε» στο σπίτι της! Ατάραχος έμεινε μέχρι και ο μικρός γιός της, που έβλεπε την μαμά σε έξαλλη κατάσταση να φωνάζει τον επώνυμο γείτονά τους για την βοηθήσει. Τόσο πολύ τσίριξε η καλή σου, που... βράχνιασε!

��Έχει κλείσει η φωνή μου, χθες τσίριζα στο σπίτι», αποκάλυψε onairη Σίσσυ Χρηστίδου και μοιράστε με τους συνεργάτες και το κοινό του «Μες Στην Καλή Χαρά» το προσωπικό της δράμα με το τρωκτικό.

Σοκαρισμένη λες και είδε δεν ξέρω κι εγώ τι, η παρουσιάστρια διηγήθηκε με το νι και με το σίγμα όλα όσα συνέβησαν: «μπήκε στο σπίτι μου ένα ποντίκι! Εγώ έκανα με το παιδί κάτι κουλουράκια και, όπως είμαι με τις ζύμες, μου λέει η μαμά μου ότι είδε κακάκια ποντικού στο συρτάρι και φαγωμένα κάτι μπισκότα και δημητριακά».

«Τσιρίζω και, όπως τσιρίζω, περνάει από μπροστά μου το ποντίκι», συνέχισε η Σίσσυ (μέχρι και το ζωντανό τρόμαξε από την τσιρίδα και βγήκε από την κρυψώνα του), που κάλεσε σε βοήθεια τον Παύλο Σταματόπουλο ο οποίος μένει δίπλα της.

Ο συνάδελφος, πάντως, ήταν ατάραχος, ενώ δεν παρέλειψε να την «δουλέψει»: «έκανε λες είχε μπει στο σπίτι ελέφαντας ή της έχει επιτεθεί μαμούθ. Ποια; Αυτή η κοπέλα που μας έχει ζαλίσει με τα κάμπινγκ και πάει από εδώ και από εκεί, δεν μπορεί να ζήσει με ένα τόσο δα μικρό ποντικάκι», είπε.

Με το δράμα της Σίσσυς ταυτίστηκε η Ναταλία Γερμανού, που έχει δει τρωκτικό στο σπίτι της και επεσήμανε πως δεν το σκοτώνεις αλλά κάνεις τα πάντα για να βγει έξω.

Αφού πέρασε κανένα 3λεπτο, οι παρουσιαστές θυμήθηκαν πως έχουν και μια εκπομπή να κάνουν, οπότε η ποντικο-κουβέντα της Σίσσυς έλαβε τέλος.

Πάλι καλά, πάντως, που μόνο ξεκούφανε τους γείτονες με την τσιρίδα της και δεν κάλεσε τις... ειδικές δυνάμεις για να την απεγκλωβίσουν!

Δείτε την Σίσσυ να εξιστορεί το δράμα της