Κάλεσμα στον Γιάννη Λάτσιο να επισκεφθεί την βίλα των Μελισσίων απηύθυνε μέσω της εκπομπής της η Ελένη Μενεγάκη, βρίσκοντας ως αφορμή την... τηλεόραση!

Η παρουσιάστρια ρωτούσε την καλεσμένη της, Αθηναΐδα Νέγκα, ποια προγράμματα παρακολουθεί και εκείνη της... επέστρεψε την ερώτηση. Αφού η Ελένη βρήκε τρόπο να αποφύγει να πει τι θα έβλεπε, μας ενημέρωσε ότι αν δεν δούλευε στην TV θα έκανε ζάπινγκ, όπως κάνει τα Σαββατοκύριακα που είναι σπίτι (βλέπεις, τα υπόλοιπα είναι στην Άνδρο).

Πού κολλάει ο Λάτσιος με όλα αυτά; Στο τηλεκοντρόλ βρίσκεται η απάντηση!

«Αν ανοίξω τηλεόραση δεν ξέρω τι παίζει εκείνη την ώρα... Έχω τα κανάλια όπως μου τα έχει αφήσει ο Γιάννης», είπε χαρακτηριστικά η ξανθιά και μας ενημέρωσε για τις ρυθμίσεις του πρώην: «στο ένα ο ΑΝΤ1, στο δύο ο Alpha, τα κανάλια που δουλεύαμε, στο τρία το Mega και στο τέσσερα το Star».

Τα γέλια έδωσαν και πήραν, με την Ελένη να μας διαβεβαιώνει πως δεν ξέρει να κάνει ρυθμίσεις και αν κάτι χαλάσει πρέπει κάποιος να πάει να της το φτιάξει!

«Μπορείς να φωνάξεις τον ίδιο» της είπε η Νέγκα και η παρουσιάστρια πέταξε την βόμβα: «αυτόν θα φωνάξω πρώτα»! Μάλιστα, πρόσθεσε πως πάλι τον ΑΝΤ1 θα της βάλει στο νούμερο ένα, αλλά εκείνη δεν έχει πρόβλημα...

Μα, καλά, άλλος άνδρας δεν έχει πατήσει σε αυτό το σπίτι για να της φτιάξει τα κανάλια; Έλα τώρα... Εκτός κι αν σαν τo χεράκι του μαστρο-Γιάννη δεν πιάνει κανένα άλλο στην TV ή αυτό είναι η καλύτερη αφορμή για επίσκεψη του πρώην...