«Αγγεία και Αμαζόνες» ντύθηκε η ελληνική showbiz, με επώνυμους από το χώρο του τραγουδιού, της ηθοποιίας του αθλητισμού και της τηλεόρασης να περπατούν στην πασαρέλα του Βασίλειου Κωστέτσου, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας!

Το τι κόσμος και ντουνιάς έγινε μοντέλο για χάρη του Βασίλειου δεν περιγράφεται... Θέλετε Αμαρυλλίς; Έχουμε! Θέλετε Μπεκατώρου; Έχουμε! Θέλετε Αθηνά Οικονομάκου; Κι από αυτό έχουμε! Θέλετε Θεοχάρη Ιωαννίδη; Ναι, έχουμε!

Ο σχεδιαστής παρουσίασε την κολεξιόν του για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2011, αλλά και μερικές από τις δημιουργίες του για τον ερχόμενο χειμώνα που εί��αι αφιερωμένες στην θρυλική ηθοποιό Γκρέτα Γκάρμπο.

Εμπνευσμένος από αρχαιοελληνικά αγγεία με παραστάσεις, ο σχεδιαστής έβγαλε στην πασαρέλα την Αμαρυλλίς, που άνοιξε το σόου, με μαύρο κορμάκι και τούλι. Την σκυτάλη πήραν η Μαρία Μπεκατώρου σαν... Κοκκινοσκουφίτσα του σήμερα, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης με ρούχο - δίχτυ, η Χριστίνα Κολέτσα με άσπρο κορμάκι, ο Γιώργος Ντούρος του «Greek Idol» με... ροκ φουστάνι και η Κατερίνα Καινούργιου με καμηλό φόρεμα!

Αν δεν σας έφτασαν αυτοί, έχουμε και συνέχεια: Πηγή Δεβετζή με κορμάκι, Μαρία Κορινθίου με μακρύ στραφταλιζέ και Ειρήνη Παπαδοπούλου με λευκό μίνι!

Δεν χορτάσατε ακόμα; Μοντέλα έγιναν επίσης δυο μέλη του συγκροτήματος «Κόκκινα Χαλιά», o Γιώργος Παπαδημητράκης και ο Φώτης Δεληνικόλας, η Νίκη Πόντε και ο Χρήστος Χατζηνάσιος.

Για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι ο Βασίλειος προτείνει τιρκουάζ, ταμπά, άσπρο, μαύρο με χρυσό και γκρι, καθώς και σχέδια με τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Σάτυρο, ενώ για τον χειμώνα που μας έρχεται συνιστά καμπαρντίνες από σαντούκ, δερμάτινα φορέματα σε βαθύ κόκκινο και ταμπά στο χρώμα του κεραμικού και βραδινά φορέματα από μουσελίνα σε χρώματα του ουράνιου τόξου με μεταλλικές λεπτομέρειες.