Πρόβα στο στούντιο του 10-1 μαζί έκαναν η Ναταλία Δραγούμη και ο παρτενέρ της.

Η ηθοποιός μίλησε για την συμμετοχή της στο Dancing with the Stars, καθώς και για το πώς αισθάνεται μέσα σε αυτό το σκηνικό.

«Δεν είναι μόνο ο χορός και οι φιγούρες στις οποίες καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε. Είναι ότι μετά στεκόμαστε ενώπιον μιας κριτικής επιτροπής, η οποία μας σχολιάζει και όλο αυτό θέλει δύναμη και χιούμορ για να το αντέξεις. Κατόπιν περνάμε και στο λεγόμενο green room, γίνεται μια ολόκληρη διαδικασία, δηλαδή πρέπει να επιδείξεις μια σωστή στάση γενικότερα. Δεν είναι απλά ότι πας, χορεύεις και τέλος», δήλωσε η πρωταγωνίστρια, προσθέτοντας ότι σαφέστατα και την διευκολύνει το γεγονός ότι παλιότερα ασχολείτο με τον αθλητισμό. «Aν δεν ήμουν ηθοποιός θα ήμουν αθλήτρια» είπε χαρακτηριστικά.

«Σε γενικές γραμμές, υπάρχουν στιγμές που αισθάνομαι άσχημα με αυτό που γίνεται, αλλά σκέφτομαι ότι είμαι σε ένα παιχνίδι. Από την άλλη, ακόμη και σε ένα παιχνίδι εάν είσαι, θέλεις να πας καλά», τόνισε, διευκρινίζοντας ότι πρωταρχικός στόχος της δεν είναι να κερδίσει, αλλά να φτάσει μέχρι ένα ικανοποιητικό σημείο, δεδομένου ότι δεν έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χορό.

Απαντώντας σε ερώτηση για τον Τρύφωνα Σαμαρά, �� ηθοποιός είπε ότι ο κομμωτής αναμφισβήτητα προσπαθεί. «Μου αρέσει να τον βλέπω και αναγνωρίζω ότι προσπαθεί. Δεν με ενδιαφέρει να τον δω Νουρέγιεφ». Και να’θελες Ναταλία μου, είναι λίγο δύσκολο…