Πώς μπορεί ένα παιδί να στείλει «αδιάβαστη» μια μάνα; Και δη την μάνα Ελένη Μενεγάκη; Με το να θελήσει να πάει στο master chef junior!

Ναι ναι καλά διαβάζετε. Ο γιος της Ελένης, Άγγελος Λάτσιος, ανακοίνωσε στην μητέρα του ότι θέλει να πάει στο ριάλιτι μαγειρικής του mega, μόλις η παρουσιάστρια τελείωσε την δουλειά της και επέστρεψε στο σπίτι της. Το ανακοίνωσε η ίδια η Ελένη στον Καφέ, περιγράφοντας πώς ένιωσε όταν άκουσε τον γιο της να της λέει πως θέλει να μεσολαβήσει για να τον πάρουν στο ριάλιτι μαγειρικής!

«Θα σας πώ το πιο ωραίο που μου συνέβη χτες. Πάω στο σπίτι και έρχεται ο γιος μου. Και τι μου λέει; «Μαμά θέλω να με βοηθήσεις, να πάρεις τηλέφωνο στο mega γιατί θέλω να πάω στο master chef junior! Κάτω εγώ. Του λέω τι είπες παιδί μου; Αυτό που άκουσες, μου λέει. Τον ρωτάω λοιπόν: Ξέρεις σε ποιο κανάλι είναι αυτό; Ναι, μου λέει, πώς δεν ξέρω; στο mega. Και τί δουλειά έχουμε παιδί μου εμείς στο mega; Του απαντάω εγώ. Ο πατέρας σου δουλεύει στον Ant1, εμείς στον Alpha και θα πάμε να δώσουμε συμμετοχή στο mega; Εσύ ένα παιδί γεννημένο στον Ant1, που καλομεγαλώνει στον Alpha, θα πας να δώσεις συμμετοχή στο mega; Βεβαίως πλάκα του έκανα, γιατί το παιδί δεν μπορεί να καταλάβει τί ακριβώς ήταν αυτό που του έλεγα, αλλά οκ. Θέλω δηλαδή να πώ ότι εάν τα παιδιά δουν κάτι και τους αρέσει, τέλος, τους εντυπώνεται και δεν λογαριάζουν τίποτα».

Όμως, η Ελένη δεν στάθηκε μόνο εκεί, αλλά αποκάλυψε ότι ο μικρός Σκαρμούτσος... ε συγγνώμη ο μικρός Αγγελος θέλησε να της αποδείξει τις μαγειρικές του ικανότητες, προτείνοντάς της να της φτιάξει επί τόπου μία συνταγή!«Γυρνάω λοιπόν και του λέω: Φύγε από τα γκάζια και άσε τις μαγειρικές γιατί θα γίνει χαμός! Να πάρεις στο mega, μου επιμένει κι εγώ του λέω: Ναι. Θα πάρω στο mega και θα τους πώ: Γεια σας είμαι η Ελένη Μενεγάκη και ο γιος μου Αγγελος Λάτσιος θέλει να πάρει μέρος στο πρόγραμμά σας το master chef junior!»

Σκέφτεστε την μάνα Ελένη να πρέπει να μιλήσει για την βαθμολογία που πήρε ο Άγγελος στο παιχνίδι και το εάν έκοψε καλά την ντοματούλα και τον άνηθο; ‘Η για το εάν βρήκε τα υλικά που είχε η σούπα που του έφτιαξαν; Είπαμε, είναι άψογη μαγείρισσα, αλλά όχι και μέχρι εκεί…

Παρεμπιπτόντως: Αυτό που τελικά την πείραξε ήταν το master chef junior ή ότι αυτό γυρίζεται στο mega; Να το ξανασκεφτείς Ελένη μου πάντως. Εξάλλου, θα μπορούσε να ήταν και χειρότερα... να έχει από πάνω του καμιά παρουσιάστρια - ονόματα δεν λέμε - να του δίνει διαταγές και να του κουνάει και το δάχτυλο. Τότε μάλιστα, να επανασταστήσεις. Αλλά τώρα; Γιατί όχι;