«Ενοχές» φαίνεται πως έχουν προκαλέσει τον τελευταίο καιρό στην Ευγενία Μανωλίδου τα αλλεπάλληλα δημοσιεύματα που την θέλουν να είναι “αυταρχική” και “αυστηρή” με τους συνεργάτες της: «Έχω φτάσει σε ένα σημείο να πηγαίνω στη δουλειά και να ζητώ προκαταβολικά “συγγνώμη” σε περίπτωση που έχει γίνει κάτι και δεν το έχω καταλάβει».

Αν και όπως λέει ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει που οφείλονται τα χαμηλά νούμερα, απολαμβάνει πάρα πολύ τη δουλειά της: «Το θέμα αυτό μας έχει απασχολήσει, δουλεύουμε πάνω του και πολύ σύντομα έχουν αρχίσει και φαίνονται λύσεις». Σύμμαχος της τα μηνύματα που λαμβάνει μέσω Twitter και Facebook: «Τα μηνύματα που παίρνω σε Twitter και Facebook, είναι πάρα πολύ θετικά. Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που παίρνω τόσο θετικά μηνύματα».

Αποκαλύπτει μάλιστα πως παρόλο που πρότεινε στους ιθύνοντες ν΄αλλάξει το περιεχόμενο της εκπομπής «η επιθυμία μου δεν έγινε δεκτή». Για ποιο λόγο; «μου εξήγησαν πολύ καλά ότι οι αλλαγές δεν γίνεται να γίνουν. To ένα πρόγραμμα, πρέπει να βοηθάει το άλλο».

Δείτε στο βίντεο όπως μεταδόθηκε αποκλειστικά από την «Πρωινή Μελέτη, τα παρασκήνια του «Dancing With the Stars Daily» και τι συμβαίνει μια ώρα πριν ξεκινήσει το live…