πρώτη ανάρτηση: 30-05-2011, 23:30

Με τίποτα δεν μπορεί να αποχωριστεί το Γιαννάκη της η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια, που όπως σας γράψαμε ήδη εμφανίστηκε την Δευτέρα για πρώτη φορά έπειτα ��πό 40 μέρες στο πλατό του «Πρωινό mou», αποκάλυψε ότι το σώμα της είναι στην εκπομπή, αλλά το μυαλό της... στο σπίτι με τον Λιάγκα Junior!

«Θέλω να πάω σπίτι. Θέλω να πάω στο παιδί μου. Μου λείψανε τα παιδιά, αλλά ο νους μου ήταν συνέχεια στο σπίτι. Έχει έρθει η μαμά μου και κρατάει το μικρό, αλλά εντάξει, έπρεπε και εγώ να γυρίσω στην εκπομπή», δήλωσε περιχαρής η Φαίη αποκλειστικά στην κάμερα του Star.

Η επιστροφή στα επαγγελματικά της καθήκοντα της φάνηκε πολύ δύσκολη: «ποτέ καμία μαμά δεν αισθάνεται έτοιμη για να φύγει. Δηλαδή εγώ ήμουν πολύ αγχωμένη από τις πρώτες μέρες. Και με το θηλασμό δεν είναι εύκολο αυτό. Ιδίως όταν κάνεις αποκλειστικ�� θηλασμό που κάνω εγώ».

Στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή ήταν η μητέρα της, που πλέον ανέλαβε χρέη νταντάς για το μικρό Γιαννάκη. «Είχα λίγο ηρεμήσει, γιατί Κυριακή βράδυ ήρθε η μαμά μου, οπότε είχαμε μιλήσει για το γάλα και τα γεύματα του, αλλά ξέρεις το βράδυ δεν κοιμάμαι. Ασχολούμαι μαζί του. Είναι λίγο ατακτούλης οπότε δεν σκεφτόμουνα τι θα γίνει. Στο αμάξι λίγο που έφευγα αλλά εντάξει, έχω εμπιστοσύνη στη μαμά μου», ανέφερε η Φαίη.

Αν μπορούσε πάντως και ήταν στο χέρι της, «δεν θα έβγαινα από το σπίτι και θα έμενα συνέχεια μαζί του. Δηλαδή και κάποιες βόλτες που κάνουμε με τον Γιώργο, τον παίρνουμε. Πήγαμε στην Εκκλησία το Σάββατο να πάρουμε την ευχούλα, και τον πήραμε μαζί μας»...

Κάνε Skip the Line στο Heineken LINEUP και κέρδισε εισιτήρια (http://lineup.heineken.gr/)