Εμφανώς στεναχωρημένη για την αποχώρησή της από το «Dancing With The Stars» εμφανίστηκε στην εκπομπή της η Ελεονώρα Μελέτη, που μοιράστηκε με όλους το... προφητικό όνειρο που είδε με την Νάντια Μπουλέ! Μάλιστα, μετά το τέλος του live, η 32χρονη παρουσιάστρια βγήκε για ποτό με ανθρώπους από το σόου.

«Με παραδέχεστε με την διαίσθηση που έχω; Πόσες φορές σας έχω πει πράγ��ατα και τα έχω προβλέψει;», ρώτησε η Ελεονώρα τους συνεργάτες της και υποδέχθηκε στο πλατό και τον πάλαι ποτέ παρτενέρ της, Ηλία Λαδά. Μάλιστα, είπε χαριτολογώντας πως θα πρέπει το Star να της δώσει μία τηλεφωνική γραμμή τύπου 090 όπου θα κάνει τις... προβλέψεις της!

Η παρουσιάστρια δεν δίστασε να αποκαλύψει το όνειρο που είδε πριν το live, το οποίο την έκανε να προαισθανθεί την αποχώρησή της: «χόρευα με την Νάντια Μπουλέ, όχι με τον Ηλία. Και μέσα στην πίστα είχε καρέκλες, εμπόδια. Για να κάνω την χορογραφία έπρεπε να κλωτσάω τις καρέκλες και, μετά, ο Γιάννης Λάτσιος μου είπε ότι δεν ήταν ό,τι καλύτερο έχουν δει από εμένα»!

Οι συνεργάτες της απέδωσαν το όνειρο στο άγχος της παρουσιάστριας, ενώ ο Ηλίας Λαδάς τόνισε πως δεν ένιωθε αρνητικά, προσθέτοντας πως τα τέσσερα 9άρια που πήραν από τους κριτές ήταν καλή βαθμολογία.

Στην αρχή της εκπομπής της, η 32χρονη παρουσιάστρια παραδέχθηκε πως είναι ξενυχτισμένη, μιας και μετά το live βγήκε για ποτό με τον Ηλία Λαδά και άτομα από το «Dancing». Παράλληλα, δεσμεύτηκε πως τώρα που δεν είναι πλέον στο σόου η «Πρωινή Μελέτη» θα λέει ακόμα περισσότερα πράγματα για το «Dancing» μιας και κανείς δεν θα έχει λόγο να την κατηγορήσει ότι προωθεί τον εαυτό της.

Πριν την εκπομπή, η Ελεονώρα ευχαρίστησε τους απανταχού φίλους της, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι αποχώρησε από το σόου. «Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια, την στήριξη και τα σχόλια. Πέρασα μια υπέρο��η εμπειρία και σας ευχαριστώωωωωω», ήταν το μήνυμά της στο Twitter.

Κάνε Skip the Line στο Heineken LINEUP και κέρδισε εισιτήρια (http://lineup.heineken.gr/)