Μπορεί κάποτε ο Johnny Depp να θεωρούνταν «κακό» παιδί αφού οι συλλήψεις για αλκοόλ και ναρκωτικά ήταν πολλές. Τώρα όμως κάθε άλλο παρά κακό παιδί θυμίζει αφού έχει νοικοκυρευτεί.

«Ξύπνησα ένα πρωί και είπα στον εαυτό μου ή θα πεθάνεις ή θ’ αλλάζεις πάνες. Έτσι ξαφνικά έγινε λοιπόν η αλλαγή. Προτίμησα να νοικοκυρευτώ, να φροντίζω τον κήπο και ν’αλλάζω τις πάνες των παιδιών μου» επισημαίνει ο ηθοποιός στο «Down Town»

Με τη σύντροφό του, Vanessa Paradis, έχουν δύο υπέροχα παιδιά, τον Jack και την Lily. «Πριν τον ερχομό των παιδιών μου ζούσα χωρίς να ζώ. Η κόρη μου έδωσε νόημα στη ζωή μου είναι σα να ξαναγεννήθηκα. Η γυναίκα μου και τα παιδιά μου είναι τα σημαντικότερα επιτεύγματα στη ζωή μου», λέει χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος περνά τον ελεύθερο του χρόνο με τη Vanessa και τα παιδιά στη βίλα τους στο Σεν Τροπέ: «καλλιεργώ λαχανικά στον κήπο, πηγαίνω και ψωνίζω από τα μαγαζιά της περιοχής και παίζω με τα δυο μου παιδιά. Ο Jack δε λέει και πολλά παρά μόνο όταν έρχεται στο σπίτι μας ο Robert Downey. Τότε ο γιος μου έχει μία έκφραση θαυμασμού στο πρόσωπό του. Η κόρη μου από την άλλη έχει εμμονή με τη Barbie και αναγκάζομαι να εφευρίσκω διάφορες ιστορίες και να κατασκευάζω φωνές δοκιμάζοντας διαφορετικές προφορές κάθε φορά».

��

Ο έρωτας με τη Vanessa ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. «Την είδα πρώτη φορά το 1998 σ’ένα ξενοδοχείο στο Παρίσι με ένα πολύ αποκαλυπτικό φόρεμα και έπαθα την πλάκα μου» αναφέρει ο Johnny που δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να βγει ξανά εκτός ορίων! Πότε; «Αν πιάσω κάποιον να φωτογραφίζει τα παιδιά μου», δηλώνει.

Με αφορμή Το σίκουελ των «Πειρατών της Καραϊβικής», ο ηθοποιός μιλάει και για τη συνεργασία του με την Penelope Cruz. «Το να δουλεύεις μαζί της, είναι σαν να σου κάνουν μασάζ στα σημεία που είσαι πιασμένος. Δε σταματάμε να γελάμε και να πειράζει ο ένας τον άλλο. Είναι μοναδική».

Κάνε Skip the Line στο Heineken LINEUP και κέρδισε εισιτήρια (http://lineup.heineken.gr/)