Η κρίση πλήττει τους πάντες, ακόμα και την... ομορφιά. Λόγω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, όλο και πιο έντονη γίνεται η σκέψη να μην γίνει φέτος διαγωνισμός ομορφιάς για την ανάδειξη της Σταρ και της Μις Ελλάς.

Ο υπεύθυνος για τα καλλιστεία στην χώρα μας Βασίλης Πρεβελάκης, όταν τον ρωτούν σχετικά, αποφεύγει να δώσει απαντήσεις. Και όταν πιέζεται, αναγκάζεται να αποκαλύψει ότι ούτε και ο ίδιος ξέρει ακόμα αν θα γίνει ο φετινός διαγωνισμός, καθώς ακόμα δεν έχει φιλοτιμηθεί το κανάλι που τα καλύπτει να του πει.

Και το ερώτημα είναι ένα: Μις Υφήλιος και Μις Κόσμος χωρίς ελληνίδα υποψήφια το 2011; Ο κ. Πρεβελάκης υποστηρίζει ότι δεν προλαβαίνει αν τα καλλιστεία γίνουν Σεπτέμβριο, καθώς ο ίδιος έχει υπογράψει συμβόλαιο και είναι υποχρεωμένος να στείλει υποψήφια για την Μις Υψήλιος, που πρέπει να δηλωθεί μέσα στο καλοκαίρι.

Πέρυσι, τέτοια εποχή, οι υποψήφιες έκαναν σολάριουμ για να πάνε μαυρισμένες στα προκριματικά. Φέτος βλέπουν σε ... σε επανάληψη τον περσινό διαγωνισμό, με την στέψη της Άννας Πρέλεβιτς. Η τελευταία, όταν ερωτάται για το ενδεχόμενο να μην χρειαστεί να παραδώσει σε άλλη, εμφανίζει άγνοια και απορία. Δείτε στο βίντεο την αντίδρασή της, όπως και άλλων πρώην στεμμένων...