Ένα από τα πιο «καυτά» και διάσημα ζευγάρια του Hollywood φαίνεται πως αποφάσισε να τερματίσει τη σχέση του. Ο λόγος για τον George Clooney και την Elisabetta Canallis, που τα δημοσιεύματα τους θέλουν να μην είναι πια μαζί.

��ις φήμες που οργίαζαν εδώ και καιρό, πυροδότησε ακόμα περισσότερο η εμφάνιση της Elisabetta στις Κάννες, χωρίς τον Clooney στο πλευρό της.

Πολλές κακές γλώσσες είπαν μάλιστα ότι η σέξι Ιταλίδα το διασκέδαζε και με το παραπάνω, χωρίς τίποτα πάνω της να μαρτυρά ότι βρίσκεται σε σοβαρή σχέση! «Σίγουρα δεν συμπεριφερόταν όπως μια δεσμευμένη γυναίκα. Φλέρταρε ακόμα και με τους σερβιτόρους», αποκάλυψε μια γνωστή της η οποία έτυχε να βρεθεί στην ίδια παρέα με την Elisabetta στις Κάννες.
Τα κομμάτια του παζλ δένουν ακόμα περισσότερο αν συνυπολογίσουμε ότι όλες τις προηγούμενες ημέρες η Ιταλίδα καλλονή διασκέδαζε με σέξι εμφάνιση και «καυτά» μαγιό σε υπερπολυτελή γιότ φίλων της στις Κάννες, παρέα με μια άλλη πρόσφατα χωρισμένη, την Bar Rafaeli,την πρώην του Leonardo Di Caprio!

Το ζευγάρι έμεινε μαζί σχεδόν δυο χρόνια, με τον Clooney να παραμένει αμετανόητος εργένης και να μην θέλει ούτε ν΄ακούσει για γάμο.

Καλός φίλος του ηθοποιού μαρτύρησε πάντως στα μέσα ότι «ο George τελείωσε με αυτό το θέμα και θέλει να προχωρήσει μπροστά» . Μάλιστα κατηγόρησε την Elisabetta ότι δεν εμπιστευόταν τον γόη του Hollywood και ένιωθε υπερβολική ανασφάλεια χωρίς λόγο.

Ο, τι και να συμβαίνει, το αν το ζευγάρι είναι ή δεν είναι τελικά μαζί, είναι κάτι που θα φανεί.

*Κάντε κλικ και δείτ�� πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την σέξι αλλά μοναχική εμφάνιση της Elisabetta στις Κάννες...