Όλο και φουντώνει η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Τζο Τόνγκου και στον πρώην σύζυγό της. Εκείνος απαιτεί η Τζο Τόνγκου να σταματήσει να διατηρεί το επίθετό του ενώ εκείνη αρνείται κατηγορηματικά να το κάνει.

Πως μετά από τόσα χρόνια και αυτός το θυμήθηκε; Λέτε να έπαιξε ρόλο η συμμετοχή της Τζο στο ριάλιτι «Real Housewives» που αντί να μας δείχνει πως περνάνε οι νοικο��υρές μας δείχνει πώς να καταφέρουμε να ξεκατινιαστούμε μέσα σε λίγα λεπτά;

Ο ίδιος ξεκάθαρα μπορεί να μη το λέει όμως τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια :«Όταν κάποιος χωρίζει πρέπει να αλλάζει και το επίθετό του. Δε γίνεται να χωρίζεις και να διατηρείς το επίθετο του πρώην συζύγου σου» τόνισε ο Γιάννης Τόνγκος και συνέχισε: «Τις διαφορές μας θα της λύσουμε στα δικαστήρια γιατί οι προσπάθειες που έκανα να την πείσω να μην το χρησιμοποιεί δεν απέδωσαν» είπε τσαντισμένος.

Ο σύζυγος της μίας εκ των της RealHousewivesόπως είπε γνώριζε πως η πρώην σύζυγός του θα έπαιρνε μέρος στο ριάλιτι και της είχε επισημάνει να το κάνει με το δικό της επίθετο όμως εκείνη δεν τον έλαβε σοβαρά υπόψη της όπως είπε ο ίδιος στην εκπομπή «Κους Κους».