Σύζυγος του Πέτρου Κωστόπουλου, μητέρα τριών παιδιών , επιχειρηματίας και νοικοκυρά –όπως αρέσκεται να δηλώνει στο Twitter της-, η Τζένη Μπαλατσινού ξέρει πλέον τι θέλει και πώς να το διεκδικήσει από τη ζωή της.

«Πιστεύω ότι όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε και ποτέ δεν σημαίνει πως μια γυναίκα με επιτυχημένη καριέρα δεν μπ��ρεί να είναι καλή μητέρα ή καλή στο σπίτι της ή καλή σύντροφος», λέει στο περιοδικό «People».
Μετά από 15 χρόνια έγγαμου βίου, η Τζένη Μπαλατσινού ισχυρίζεται ότι έχει αναπτύξει περισσότερο την αρσενική της πλευρά: «έχω υπάρξει πολύ αγοροκόριτσο, κι έτσι έχω αναπτύξει από μικρή την αρσενική μου πλευρά. Σήμερα αναδεικνύεται όταν παίζω με το γιο μου, αλλά και με τον Πέτρο, που έχει βελτιώσει το αρσενικό μέσα μου».

Στους ανθρώπους την ενοχλεί «η αγένεια, ο εγωκεντρισμός, η “κοντή” μνήμη, οι κόλακες και η ημιμάθεια». Όσο για το αν πλέον είναι σε θέση να δίνει συμβουλές για τις ανθρώπινες σχέσεις; «το σίγουρο είναι ότι δεν είμαι γκουρού των σχέσεων και ούτε επιδιώκω να γίνω!» Άλλωστε όπως λέει, «κάθε περίπτωση είναι διαφορετική».
Η δυσκολότερη περίοδος της ζωής της ήταν όταν «επέστρεψα από τη Γαλλία, όπου ήμουν εσωτερική σε αθλητικό σχολείο, στα 17 μου, και μου συνέβησαν τρία γεγονότα που άλλαξαν όλη την κοσμοθεωρία μου: Χώρισαν οι γονείς μου και έπρεπε να επιλέξω με ποιον θα μείνω. Ο πρωταθλητισμός για μένα μόλις είχε τελειώσει λόγω ενός σοβαρού ατυχήματος που είχα στο πόδι μου και το πιο σημαντικό, έπρεπε να ξαναβρώ τους φίλους μου».

Ωστόσο τα όσα πέρασε της έγιναν μάθημα και την βοήθησαν να καταλάβει ότι «στη ζωή, ο,τι και να γίνει, όποιος κι αν είσαι, θα είσαι πάντα μόνος σου. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να δίνεις χωρίς να περιμένεις τίποτα από κανέναν».

Ώριμη και συνειδητοποιημένη πλέον, πιστεύει ότι «το συναίσθημα του φόβου είναι αυτό που μας πάει πίσω. Για να απελευθερωθείς απ΄αυτόν, χρειάζεσαι την αλήθεια».

Δείτε στο video παλαιότερες δηλώσεις της Τζένης Μπαλατσινού...