πρώτη ανάρτηση: 17-05-2011, 23:41

Της το φυλούσε της Ελένης από νωρίς νωρίς ο Λάκης. Αφού σχολίασε την στάση του σκύλου που είχε αναπαραστήσει η παρουσιάστρια στην εκπομπή της, παρουσίασε ολόκληρο νούμερο με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και την Βίκυ Σταυρο��ούλου, σε ρόλο Ελένης που βρισκόταν σε στάση… σκύλου.

Αφορμή στάθηκε η συγκεκριμένη στάση, την οποία έδειξε ο γυμναστής και κολλητός φίλος του συντρόφου της Ελένης Μάκη Παντζόπουλου, που έκανε πριν από καιρό γυμναστική στον Καφέ. Ποιος ξέρει πόσο καιρό το κρατούσ��ν στο Τσαντίρι που το έδειξαν στις 17 Μαϊου, όταν η εικόνα υπάρχει από τις 24/03/2011!!! Ναι, καλά καταλάβατε, στις 24 Μαρτίου ήταν που ο κολλητός του Ματέο - Μάκη - Μαθιού βγήκε στον Καφέ για να δείξει στην στάση του σκύλου στα τέσσερα, αλλά το Τσαντίρι την σχολίασε σχεδόν 2 μήνες μετά.

«Τεντώνουμε τα χέρια σε ανάταση και αφήνουμε το… φως να περάσει από μέσα» είπε ο δάσκαλος της yoga στην Ελένη και οι δυο τους ανέλυαν το θέμα λες και μιλούσαν για πυρηνική φυσική.

«Και το... φως περνάει από μέσα; Ποιο φως; Το φως πού ακριβώς είναι δηλαδή;» αναρωτήθηκε ο Λάκης. Όμως, ο Λαζόπουλος ήθελε να δει την στάση του σκύλου από την ίδια την Ελένη. «Τώρα μάλιστα, τώρα την καταλαβαίνω», είπε με νόημα και ύφος μόλις την είδε. Σχόλιο για την στάση. Ούτε για σοβαρά θέματα, ούτε τις απορίες της, ούτε τίποτα άλλο. Λίγο αργότερα και αφού είχε ολοκληρώσει τα θέματα της επικαιρότητας, επανήλθε, ζητώντας από την συνάδελφό του να κάνει πλήρη αναπαράσταση της στάσης, σε ξεχωριστό νούμερο.

«Θα σου πώ. Το πλάνο την δείχνει πρώτα από πίσω και μετά πάει μπροστά… εκείνη κάνει αυτή την στάση. Την στάση του σκύλου», είπε η Βίκυ, τονίζοντας ότι πρόκειται για στάση... γυμναστικής.

«Του σκύλου… ή της σκύλας; Δηλαδή αυτή την στάση την κάνει μόνο ο σκύλος; Η σκύλα δεν την κάνει;»

Ουάου… το «σκύλα» του Λάκη πού πήγαινε άραγε;

«Ε... του σκύλου έχει επικρατήσει. Τεντώνεσαι και αφήνεις το… φως να μπει μέσα σου», συνέχισε εκείνη, αναπαραγάγοντας τα λεγόμενα του γυμναστή. «Τι είναι αυτά που ακούμε Παναγία μου; Μήπως αντί για το… φως εννοούσε κάτι άλλο και δεν το καταλάβαμε; Ποιο φως;Tί είναι; φωτογραφική μηχανή και μπαίνει φως; Είναι η Μενεγάκη στα τέσσερα και μπαίνει... φως; Μάλλον... φως το λένε τώρα», συνέχισε απτόητος ο οικοδεσπότης του τσαντιριού.

«Αχ μάνα… και να΄μουνα διακόπτης…», στέναξε και βόγκηξε ο Χρ. Χατζηπαναγιώτης. «Δεν έχει πώς, μπαίνει το φως…» κατέληξε ο Λάκης, τίγκα στα σεξουαλικά υπονοούμενα. Μετά τα αχ και τα βαχ πάνω από την κατσαρόλα, την «στόλισε» με την στάση του… σκύλου. Δεν ξέρω εάν το προσέξατε, αλλά εκεί στον Alpha είναι όλοι τους μια ωραία ατμόσφαιρα...