Βαρέθηκε να βλέπει την κόρη του στο ράφι ο πατέρας της Jennifer Aniston και, δεδομένης της ελληνικής καταγωγής του, την συμβούλεψε να πάρει παπούτσι από τον τόπο της... «Οι Έλληνες είναι πιο σέξι και καλύτεροι σύντροφοι», είπε μεταξύ άλλων ο John Aniston!

Ο 77χρονος ηθοποιός κάλεσε δημοσίως την κόρη του να... επιστρέψει στις ρίζες, λέγοντας πως θα ήταν χαρούμενος αν παντρευόταν Έλληνα. Βλέπετε, ο ίδιος έχει καταγωγή από την Κρήτη και το πραγματικό του όνομα είναι Γιάννης Ανασταστάκης.

Ο κ. Αναστασάκης -ή Aniston αν το προτιμάτε περισσότερο- βρέθηκε στο επετειακό γκαλά του ταμείου υποτροφιών «Hellenic Times» και οι δημοσιογράφοι δεν έχασαν καιρό... για την κόρη του άρχισαν αν τον ρωτούν, που άντρα δεν λέει να σταυρώσει εδώ και χρόνια.

«Θα ήμουν ευτυχής αν η Jen έβρισκε έναν Έλληνα. Αλλά θα έπρεπε να είναι καλής πάστας Έλληνας. Εννοώ δηλαδή να βρεθεί ένας ειλικρινής άντρας», είπε ο 77χρονος στο περιοδικό «People», ενώ απέφυγε να σχολιάσει τις πρόσφατες δηλώσεις ενός ηλεκτρολόγου ότι είχε ερωτική σχέση με την ηθοποιό κατά τα γυρίσματα ταινίας.

Τι να σου κάνει και ο 77χρονος; Από το 1985 παίζει τον ρόλο του Victor Kiriakis στην σαπουνόπερα «Days of Our Lives» αλλά την κόρη του ακόμα να την δει ννυφούλα... Βρε, άμα θελήσει Έλληνα το Jenάκι, ουρές θα κάνουν οι wannabe γαμπροί!

Σημειώνουμε πως στην εν λόγω εκδήλωση των ομογενών στη Νέα Υόρκη τιμήθηκε ο ηθοποιός Gilles Marini που πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά του ABC «Brothers & Sisters», ενώ τραγούδησαν ο Θάνος Πετρέλης και η Καλομοίρα.