Μπορεί από το «Dancing With The Stars» να αποχώρησε στο πέμπτο live και να έχουν γίνει άλλα τρία από τότε, όμως, «κουσούρι» της έμεινε της Μαριέττας Χρουσαλά: χορεύοντας μπήκε σήμερα στο πλατό της Ελένη Μενεγάκη και άρχισε να μιλά για το σόου του ΑΝΤ1... Μόνο ο παρτενέρ της έλειπε!

Με λευκό φορεματάκι που μετά βίας κάλυπτε τα μπούτια, η Μαριέττα έκανε θεαματική είσοδο συνάμενη κουνάμενη σε λάτιν ρυθμούς, ενώ προσφέρθηκε να κάνει μαθήματα χορού στην Ελένη Μενεγάκη! Βέβαια! Τόσες πρό��ες το κορίτσι, μπορεί να χορογραφήσει κιόλας - είναι και σύζυγος Λέοντα Πατίτσα εξάλλου...

«Δεν χόρευα ποτέ! Είχα κάνει στο Δημοτικό και το Γυμνάσιο παραδοσιακούς χορούς αλλά καμία σχέση!», είπε η Μαριέττα που πριν κάτι σεζόν έπαιζε «απέναντι» από την Ελένη. Όπως αποκάλυψε, το αστείο με τον παρτενέρ της ήταν ο τρόπος με τον οποίο πήγε να τον πιάσει στον πρώτο τους χορό, το τσάτσα: «Μαριέττα τσά τσα όχι τσα-τσάμικο», της είπε ο Θοδωρής Παναγάκος.

Φυσικά, από την κουβέντα δεν θα μπορούσε να λείψει ο Λέων, για τον οποίο η Σταρ Ελλάς - παρουσιάστρια μας ενημέρωσε ότι την στήριξε πολύ στην επιλογή της να συμμετάσχει στο «Dancing»! Αλίμονο... ξεχνιέται ο Λεό με την μαμά του στις κερκίδες του πρώτου live ή οι δηλώσεις της μαμάς ότι θα «βομβαρδίζει» με sms για να παραμείνει η Μαριέττα στο σόου; Jamais!

Όπως πρόσθεσε, η Μαριέττα είπε το «ναι» επειδή είχε χρόνο για να ασχοληθεί, ενώ το φιλανθρωπικό του πράγματος ήταν επιπλέον κίνητρο. Βέβαια, και η φιλανθρωπία να μην υπήρχε, πάλι θα πήγαινε...