Μπορεί να ξεσήκωσε το Dusseldorf Arena με την εμφάνισή της, μπορεί να έδωσε τον καλύτερό της εαυτό με το ρούχο που έχει φορέσει και η Αννα Βίσση, αλλά η Dana International έμεινε εκτός τελικού της Eurovision. Το κομμάτι δεν έπεισε και δεν ενθουσίασε.

«Δεν ξέρω τι ήταν αυτό που δεν πήγε καλά, ήθελα να πάω στον τελικό, δεν το αρνούμαι», δήλωσε η εκπρόσωπος του Ισραήλ, που μπορεί να μην αρνήθηκε να μιλήσει στους δημοσιογράφους μετά το τέλος του δεύτερου ημιτελικού, αλλά κατά κοινή παραδοχή, μια… «ξινίλα» την είχε.

«Παγωμένη» και φανερά απογοητευμένη από το αποτέλεσμα, η Dana φαίνεται πως πλήρωσε την συμπεριφορά των προηγουμένων ημερών στην Γερμανική πόλη, ενώ φάνηκε πως ��ο αποτέλεσμα που την έθεσε εκτός τελικού πραγματικά την εξέπληξε. Εμ... αγάπη μου...αυτά, πληρώνονται. Το δράμα της πάντως δεν έχει όριο.

Θα μας πείτε, λίγο είναι την μια να κερδίζεις και την άλλη να μην φτάνεις ούτε μέχρι τον τελικό; Μοναδική σταθερή αξία ο σχεδιαστής του ρούχου της, ο Γκωτιέ. Με μαύρο ρούχο του με φτερά τότε, με πράσινο για να δείξει τα πόδια της φέτος. Και παραπονέθηκε και στον σκηνοθέτη, γιατί του είχε ζητήσει, λέει, να δείξει περισσότερο τα πόδια της, αλλά εκείνος επέμεινε να την δείχνει ολόσωμη...τί εμμονές κι αυτές...

Την ίδια στιγμή, αντιδράσεις φαίνεται πως έχει προκαλέσει το σχόλιο της Μ. Κοζάκου, στον πρόλογο του κομματιού του Ισραήλ, στο οποίο ανέφερε πληροφορίες για το τραγούδι. Η ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε για καθοριστικό ρόλο της ψήφου των ομοφυλόφιλων στην Eurovision του 1998 που έδωσε και την πρωτιά στην Dana. «Από το Ισραήλ, μας έρχεται η Dana International, που το 1998 είχε πάρει την πρώτη θέση με ένα μέτριο τραγούδι, με ένα εντυπωσιακό φόρεμα του Ζαν Πωλ Γκωτιέ και όλο το gay κοινό να υπερψηφίζει την πρώτη δεδηλωμένη τρανσέξουαλ της Eurovision», ανέφερε η Μ. Κοζάκου.

Ερώτηση: Και πού το ξέρουν ότι όσοι το υπερψήφισαν ήταν... gay;

Δείτε τις δηλώσεις της στην Πρωινή Μελέτη και το σχόλιο της Μ. Κοζάκου από την χθεσινή βραδιά.