Νέα τραγουδίστρια απέκτησαν οι C:Real μετά την αποχώρηση της Ειρήνης Δούκα, της «φωνής» τους από το 2002. Στην θέση της Ειρήνης είναι πλέον η Ντορέττα Παναγοπούλου, με την οποία έγινε απίστευτο μπέρδεμα αφού στο σχετικό δελτίο Τύπου αναφερόταν το όνομα της ηθοποιού Ντορέττας Παπαδημητρίου!

Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό «People», δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πήραν τηλέφωνο την ηθοποιό για να την συγχαρούν για την νέα της καριέρα, ενώ εκείνη έμεινε... «παγωτό»! : «Είναι δυνατόν να υπάρχει απόλυτη συνωνυμία με τη νέα τραγουδίστρι�� των C:Real; Έμαθα ότι λέγεται Ντορέτα Παπαδημητρίου, αλλά δεν είμαι εγώ», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter της.

Λίγες ώρες αργότερα, η ηθοποιός επανήλθε στο θέμα και έγραψε: «ok, λύθηκε το μυστήριο. Το όνομα, τελικά, της νέας τραγουδίστριας του συγκροτήματος είναι Ντορέττα Παναγοπούλου, η οποία είναι 25 χρόνων και σπουδάζει μεταλλειολόγος»!

Το πρώτο τραγούδι του συγκροτήματος με την νέα του «φωνή» λέγεται «Όνειρα Στη Φωτιά» και το video clip του αναμένεται στα τέλη του μήνα!

Ακούστε το «Όνειρα Στη Φωτιά»