Μέσα στα μάτια κοιτούσε την Αση Μπήλιου η Ελένη Μενεγάκη, την στιγμή που η αστρολόγος έφθασε στο ζώδιο του Σκορπιού. Ως γνωστόν η Ελένη έχει τεράστια εμμονή αλλά και γνώση στο θέμα των ζωδίων και σαν γνήσια σκορπίνα, δεν θα μπορούσε να μην δώσει έμφαση ιδίως στο δικό της ζώδιο. Πόσο μάλλον σήμερα Πέμπτη (12/05) που η Αση ανακοίνωσε ότι τα άστρα προβλέπουν… γάμο!

«Η είσοδος του Δία στον Ταύρο αφορά τον γάμο και τις συνεργασίες. Αυτό σημαίνει ότι για ένα ολόκληρο χρόνο σας δίνεται η ευκαιρία από το να κάνετε μια καινούρια σχέση, (όσοι δεν έχετε δηλαδή μέχρι σήμερα και είστε μόνοι ή μόνες) μέχρι και να σας προκύψει ένας καινούριος αλλά πολύ μεγάλος έρωτας!», είπε αρχικά η Αση. Η Ελένη, όμως, που φάνηκε ότι την κοίταζε απόλυτα προσηλωμένη, περίμενε πώς και πώς να ακούσει τί θα πει στην συνέχεια. Η συνεργάτιδά της δεν άργησε να διευκρινίσει τι ακριβώς εννοούσε: «Μπορεί επίσης να προκύψει η επισημοποίηση της σχέσης σας, εάν είστε ήδη σε μια μακρόχρονη σχέση, ή νιώθετε ότι τα πάτε καλά με έναν άνθρωπο και θέλετε να το πάτε παρακάτω. Αυτό θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένας γάμος, ή θα μπορούσε να είναι και μια συμβίωση!».

Και ενώ μέχρι εκείνη την στιγμή βλέπαμε την Ελένη συνε��ώς να κοιτάζει την Αση, σε εκείνο ακριβώς το σημείο, ο σκηνοθέτης συνέχισε απτόητος να δείχνει την Αση και δεν είδαμε την Ελένη στην πιο κρίσιμη στιγμή! «Το μόνο που πρέπει να προσέξετε η παντρεμένοι είναι να καταστρέψετε την σχέση σας, νομίζοντας ότι πρόκειται για μεγάλο έρωτα, χωρίς στην πραγματικότητα να είναι», πρόσθεσε ατάραχη και απτόητη η Αση. Αλλά το τί είπε ή έκανε η Ελένη δεν το μάθαμε ποτέ. Για την συμβίωση το ξέρουμε, για το θέμα του γάμου ήταν που δεν καταλάβαμε τί μπορεί να είπε ή να έκανε η βασίλισσα.

Της είπε βέβαια η Αση και για εύνοια στα επαγγελματικά της, αλλά αυτά μικρή σημασία είχαν μπροστά στα υπόλοιπα. Και ενώ τα δημοσιεύματα περί γάμου και ενδεχόμενου για τέταρτο παιδί δίνουν και παίρνουν, σήμερα το μάθαμε και μέσα από την σχετική στήλη του Καφέ… Να δείτε που μια μέρα θα μας πούν ότι το ζώδιο της Ελένης προβλέπει πώς... έχει κάνει ήδη κάποιο μυστικό γάμο... Δείτε το σχετικό απόσπασμα.