Θύμα της... αυξημένης τουριστικής κίνησης στα νησιά μας έπεσε η Ελένη Μενεγάκη, όπως αποκάλυψε η ίδια στην εκπομπή της! Λίγες μέρες ��εγνοιασιάς στο Αιγαίο αναζήτησε η παρουσιάστρια, αλλά μάταια: την πρόλαβαν οι Ρώσοι και οι Βρετανοί!

«Έρχονται τουριστικά κύματα από Ρωσία και Μεγάλη Βρετανία», προειδοποίησε η παρουσιάστρια και αποκάλυψε ότι έχει καθυστερήσει να κλείσει τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές των παιδιών της εξαιτίας αυτού του γεγονότος.

Καημό και παράπονο το έχει η μάνα Μενεγάκη... «Κοίταξα σε τέσσερα - πέντε νησιά στο Αιγαίο για τέλη Ιούλη αρχές Αυγούστου και δεν υπήρχε τίποτα! Και μιλάω για ξενοδοχεία που έχουν από 10 έως 35 δωμάτια, δεν μιλάω για μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες. Από τέλη Αυγούστου και έπειτα μου είπαν», συνέχισε.

Κι αν αναρωτιέστε αν αποκάλυψε την ταυτότητά της μήπως και ο ξενοδόχος βρει κάτι ως εκ θαύματος, τότε να σας πούμε ότι η Ελένη δεν τα κάνει αυτά: «δεν λέω Μενεγάκη! Παίρνω και ρωτάω όπως όλος ο κόσμος και το όνομά μου τους το αφήνω για έκπληξη», είπε γελώντας η παρουσιάστρια.

Μα, καλά, δεν μπορεί να βρει ένα δωμάτιο π.χ. στην Άνδρο; Τόσα ωραία ξενοδοχεία έχει το νησί, π.χ. στα Άχλα Π.χ. λέμε...