«Νόμιζα ότι θα αποχωρήσω εγώ γιατί η Νατάσα χόρεψε πολύ καλύτερα από εμένα», δήλωσε η Ναταλία Δραγούμη μετά το τέλος του Dancing with the Stars.

Η ηθοποιός μίλησε για την αποχώρηση της συναδέλφου της από το σόου χορού του Ant1, λέγοντας ότι δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να βρίσκεται στην θέση της Νατάσας. «Επειδή η Νατάσα ήταν φίλη μου, δεν ήθελα να είμαστε μαζί σε αυτήν την στιγμή. Είμαστε τόσο κολλητές που παραλίγο να βαφτίσει το παιδί μου δηλαδή. Τόσο πολ��. Έχουμε συνεργαστεί δηλαδή και πάνω στην δουλειά, ενώ και σε προσωπικό επίπεδο, οι σχέσεις μας είναι παραπάνω από απλά φιλικές».

Η Ναταλία μάλιστα δεν έκρυψε την κουβέντα που είχε με τον παρτενέρ της κατά την διάρκεια του σόου, ο οποίος της εκμυστηρεύθηκε την βεβαιότητά του ότι θα αποχωρήσουν εκείνοι από το Dancing. «Ο Γιούρι μου είχε πει ότι ήταν πολύ απαισιόδοξος για την σημερινή ημέρα. Μου είχε πει συγκεκριμένα ότι θεωρεί πως σε αυτό το παιχνίδι δεν μετράει μόνο η χορογραφία. Μετράει και ο κόσμος και η άποψη των κριτών και άλλα πράγματα, που είναι δύσκολο να τα γνωρίζει κάθε παίκτης ξεχωριστά».

Δείτε τί δήλωσε στην Πρωινή Μελέτη.