Επίσημη πρόταση από τον μεγιστάνα της παγκόσμιας βιομηχανίας πορνό δέχθηκε η αδελφή της Catherine Middleton, Philippa, να πρωταγωνιστήσει σε ταινία…. αισθησιακού περιεχομένου!

Η Pippa έλαβε γραπτή, παρακαλώ πρόταση από τον επιχειρηματία Steven Hirsch, ο οποίος της προσφέρει ούτε λίγο ούτε πολύ, πέντε εκατομμύρια δολάρια για να κάνει «ροζ» dvd και μάλιστα της προτείνει, εάν δεν θέλει να πρωταγωνιστήσει σε όλο το… φιλμ, να πρωταγωνιστήσει σε μέρος του. Να κάνει έστω και μερικές… σκηνές βρε αδελφέ!

Ακόμη, ο Hirsch απευθύνει ανοικτή πρόσκληση-πρόταση στον αδελφό της Pippa να παίξει και αυτός σε ροζ dvd, όχι βέβαια στο ίδιο με την αδελφή του, αλλά σε άλλη παραγωγή…Είδατε μεγαλεία και παρακάλια για τους Middletons;

Η Pippa δεν έχει απαντήσει ακόμη. Πάντως, ο επιχειρηματίας καλεί την αδελφή της Δούκισσας του Cambridge να λάβει σοβαρά υπόψιν της την πρόταση και να του απαντήσει λίαν συντόμως.

Η συγκεκριμένη εταιρεία αποτελεί κολοσσό στο είδος της. Πάντως μεταξύ μας, εάν δεν έχει δουλειά το κορίτσι, γιατί να αναλώνεται σε ανούσια πάρτι και ποτά μέχρι το πρωί; Αντε πάλι… έκανε την… «τύχη» της… Αλλωστε, τί άλλο έχει να κάνει;