Για το πώς καταφέρνει και διατηρεί τη φλόγα του έρωτα ζωντανή στο γάμο της μιλούσε η ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη στην Τατιάνα Στεφανίδου, στο φλερτ και τη ζήλεια πήγε η κουβέντα και εκεί άναψαν κυριολεκτικά φωτιές.

«Εγώ, αν έλεγα στον άνδρα μου ότι βγήκα έξω με τ��ς φίλες μου και ήρθε κάποιος και με φλέρταρε, θα τρελαινόταν!» είπε η παρουσιάστρια και λίγα λεπτά μετά πρόσθεσε: «Και εμένα δεν θα μου άρεσε καθόλου δηλαδή να μου πει “βγήκα έξ�� με τους φίλους μου και ήρθε κάποια και μου την έπεσε”».

Έλα όμως που η Ναταλία Δραγούμη είχε άλλη γνώμη και ανέφερε πως εκείνη, αν την φλερτάρει κάποιος σε μια έξοδο, θα το πει στον σύζυγό της.

Αυτό όμως που ακόμα πιο δύσκολα χώνεψε η Τατιάνα ήταν όταν η Ναταλία Δραγούμη της αποκάλυψε ότι δεν θα την ενοχλούσε αν κάποια την … έπεφτε στο σύζυγό της, γιατί του έχει εμπιστοσύνη.

Εκεί άστραψε και βρόντηξε η παρουσιάστρια λέγοντας: «Εγώ θα ήθελα να την πλακώσω στο ξύλο! Να την πάρω τηλέφωνο, να τη βρίσω, και μετά να πάω να τη συναντήσω και να της βγάλω τα μαλλιά τρίχα -τρίχα!».

Τέτοια άκουσε η Ναταλία Δραγούμη και έκλεισε τη συζήτηση με κατηγορηματικές δηλώσεις, όπως « δεν φλερτάρω με τον Ευαγγελάτο. Πάει αυτό. Τελείωσε».