Ο Λεό Πατίτσας ντύθηκε στα χακί, όχι για να πάει σε κάποια δεξίωση αλλά για να υπηρετήσει τη χώρα μας. Ναι ,καλά διαβάσατε, ο σύζυγος της Μαριέττας Χρουσαλά θα υπηρετήσει τα στρατιωτικά του καθήκοντα στο τμήμα εκπαίδευσης τεθωρακισμένων στον Αυλώνα.

Πως θα αντέξει μακριά του έξι ολόκληρους μήνες η Μαριέττα Χρουσαλά; Εδώ λίγε ώρες που πήγαινε να χορέψει στο Dancingδεν άντεχε την απουσία του και τον έπαιρνε μαζί της. Τώρα που θα βρίσκεται χιλιόμετρα μακριά του να δούμε πως θα το ξεπεράσει.

Η στρατιωτική θητεία του Λέοντα έγινε θέμα συζήτησης στην εκπομπή «Πρωινό μου» και ο Γιώργος Λιάγκας έσπευσε να τον υπερασπιστεί «Μπράβο του γιατί θα μπορούσε να το αποφύγει. Όχι μόνο επειδή είναι πλούσιος αλλά και επειδή έχει διπλή υπηκοότητα» είπε και συνέχισε «Και όπως γνωρίζετε όταν κάποιος έχει δύο υπηκοότητες, μία ξένη(στη συγκεκριμένη περίπτωση Βρετανική) και μία ελληνική μπορεί άνετα να το αποφύγει».

Ο παρουσιαστής μπορεί να έσταξε μέλι για το σύζυγο της Μαριέττας δε συνέβη όμως το ίδιο και με το πάνελ που τον έσφαξε με το βαμβάκι «γιατί καλέ τώρα στα τριανταπέντε του; Τώρα το θυμήθηκε; Θα του πηγαίνει η Μαριγό και τυροπιτούλα να τρώει» είπε ειρωνικά η δημοσιογράφος της εκπομπής.

Τα χλευαστικά σχόλια της παρέας του «Πρωινού μου» στο πρόσωπο του Πατίτσα συνεχίστηκαν ενώ μεταξύ των άλλων καθησύχασαν τους τηλεθεατές πως η πατρίδα μας προστατεύεται και έτσι μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι.