Η πρώτη πρόβα του «Watch my Dance» ολοκληρώθηκε χθες στο Dusseldorf, φαίνεται όμως πως δεν τους άφησε όλους ικανοποιημένους.

Αν εξαιρέσουμε τον Λούκας, ο οποίος κέρδισε τους Eurofans με την σκηνική του παρουσία και την φωνή του, φαίνεται πως μερικοί απ΄αυτούς δεν εντυπωσιάστηκαν και τόσο από το hip-hop μέρος του κομματιού.

Άλλοι είπαν πως δεν τους άρεσε ο Stereo Mike, και άλλοι πως δεν τους άρεσαν τα ακροβατικά που κάνουν οι χορευτές, την ώρα που τραγουδά ο Stereo Mike.

Όπως σας ενημερώσαμε και χθες από το star.gr, εκτός από το αρχαιοελληνικό στοιχείο που είναι έντονο στη σκηνοθεσία του κομματιού, εντύπωση προκαλούν και οι φωτιές που κατακλύζουν τη σκηνή στο τέλος.

Ωστόσο υπήρξαν και κάποιοι που θεώρησαν υπερβολικό και επικίνδυνο το στοιχείο της φωτιάς.

Ο Λούκας πάντως, αν κρίνουμε από τη συνέντευξη τύπου που έδωσε αμέσως μετά το τέλος της πρώτης πρόβας, έχει κλειστά τ΄αυτιά του στα όσα ακούγονται, παραμένει χαλαρός και ήρεμος, και δεν διστάζει να κάνει πλάκα με τους δημοσιογράφους, λέγοντας ότι «έχουμε ήδη βγει έξω δυο βράδια, κάποιοι μέθυσαν, θα βγούμε πάλι απόψε οπότε η πρόσκληση είναι για όλους εσάς. Μπορείτε να έρθετε παρέα!»

Ο Stereo Mike από την άλλη, φοβούμενος μην παρεξηγηθεί το χιούμορ του Λούκας έτρεξε να συμπληρώσει: «Το παίρνουμε σοβαρά γιατί δουλεύουμε σκληρά. Ο Λούκας έχει καλή αίσθηση του χιούμορ».

Για την ιστορία πάντως να σας πούμε, ότι το αρχαιοελληνικό στοιχείο και οι κίονες που προβάλλονται στις οθόνες LED, ήταν ιδέα των… Γερμανών, οι οποίοι το πρότειναν στον σκηνοθέτη Κωνσταντίνο Ρήγο και εκείνος το υιοθέτησε μετά χαράς.

Το μόνο ελληνικό εύρημα, είναι οι φωτιές που ανάβουν στο τέλος.

Δείτε το video με τα όσα συμβαίνουν στο Dusseldorf, όπως το κατέγραψε η κάμερα του Star…