Μόλις το είδαμε αναρωτηθήκαμε: «Βρε τι μας θυμίζει… τι μας θυμίζει…» Με μια πιο προσεκτική ματιά δεν αργήσαμε να καταλάβουμε ότι το έργο τέχνης με τίτλο «Συννεφιασμένος Οκτώβρης» του Θεόδωρου Μανωλίδη απεικόνιζε μια μορφή άκρως… γνώριμη! Πώς έλεγε και η αείμνηστη Τζένη Καρέζη στο Δεσποινίς Διευθυντής «σκοντάψαμε σε γνωστές φυσιογνωμίες;» Ένα τέτοιο πράγμα! Η γυμνή μορφή στον πίνακα που δημοπρατείται σε λίγες ημέρες είναι η παρουσιάστρια του πρώην Dancing with the Stars Daily και νυν ένθετου του 10-1 μαζί Ευγενία Μανωλίδου!

Πού να το φανταζόταν δηλαδή ο ζωγράφος Θεόδωρος Μανωλίδης ότι όταν έβαζε την Ευγενία να ποζάρει γυμνή, θα έβλεπε λίγα ��ρόνια μετά το… καλλιτέχνημα να δημοπρατείται και μάλιστα σε 100 αντίτυπα!

Ο γνωστός καλλιτέχνης και πρώην σύζυγος της Ευγενίας Μανωλίδου είχε φιλοτεχνήσει το συγκεκριμένο έργο πριν από πολλά πολλά χρόνια. Σύμφωνα με τον Αθανάσιο Ευαγγελινό, δημοπράτη έργων τέχνης, στον εν λόγω πίνακα διακρίνεται, όπως όλα δείχνουν η… μπουμπούκα, σε ερωτικές στιγμές με τον πρώην σύζυγό της. «Το έργο το έχουν δει δεκάδες άτομα και όλοι είπαν ότι πρέπει να είναι η Ευγενία Μανωλίδου. Δεν φαίνεται 100% το πρόσωπό της, φαίνεται τρία τέταρτα, αλλά όλη της η δομή είναι Μανωλίδου. Δεν μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι, αλλά είμαστε 99%. Πρέπει, δε, να είναι πρωινό που ξυπνάνε και σηκώνονται από το κρεβάτι. Είναι μια προσωπική στιγμή στο κρεβάτι».

Το έργο πρόκειται να δημοπρατηθεί στις 16 Μαϊου σε τιμή σχεδόν… τσάμπα! «Ξεκινάει από τα 250 ευρώ μόνο αλλά αυτός είναι και ο σκοπός της δημοπρασίας. Εγώ το κοστολογώ γύρω στα 500 με 600 ευρώ και δεν νομίζω ότι κοστίζει περισσότερο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κος Ευαγγελινός. 250 ευρώ για μια σταρ τέτοιου βεληνεκούς, για μια γυμνή γυναικάρα δυο μέτρα; Εδώ στην ίδια δημοπρασία πωλείται ο αστακός του Μαγιάση απο 1.500 ες 2.500 ευρώ!

Tο έργο θα βγει σε 100 αντίτυπα, συνεπώς 100 υπερτυχεροί θα κρεμάσουν στην κρεβατοκάμαρά τους την Ευγενία γυμνή μόλις με 250 ευρώ. Δεν είναι κακό…