Ο κόσμος το χει τούμπανο και έτσι η Sunny, όχι η ηλιόλουστη, αλλά η Μπαλτζή, αποφάσισε να μην κρατήσει κρυφό καμάρι τη σχέση της με το Γιάννη Λάτσιο.Σε συνέντευξή της στο ραδιοφωνικό σταθμό «Love Radio» είπε τα πράγματα με το όνομά τους.

Η τραγουδίστρια δήλωσε πως ζει τον έρωτα στο φόρτε το,ενώ όταν οι παρουσιαστές της εκπομπής τη ρώτησαν ευθέως αν ο άντρας που την έχει τρελάνει ακούει στο όνομα Γιάννης Λάτσιος εκείνη απάντησε:«δεν θέλω να πω αν είναι ή όχι το συγκεκριμένο άτομο γιατί δεν μ αρέσει να μιλάω για άτομα που δεν είναι παρόντα .Δεν το κάνω ούτε στην παρέα μου. Το αποφεύγω».

Η Sunny ανέφερε πως τα προσωπικά της ��εν τα ξέρει ούτε η οικογένεια της:«Οι δικοί μου δεν έχουν ιδέα το τι συνέβη στα προσωπικά μου. Δεν το συζητάω ποτέ. Πόσο μάλλον με τους άλλους. Άσε που το θεωρώ και γουρσουζιά» είπε.

Το καλύτερο βέβαια η Sunny μας το άφησε για το τέλος: «θα σας πω κάτι που λέω και στις φίλες μου “take a boy and run”.Έτσι, και εκείνη, πήρε το Γιάννη Λάτσιο και έτρεξε μακριά από τις κάμερες και τους δημοσιογράφους…