Για τον χωρισμό του με την Ελένη Φουρέιρα μίλησε ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Γαλανός μιλώντας με για την πρώην με πολύ κολακευτικά λόγια.

«Με την Ελένη χωρίσαμε φιλικά. Έχει πολύ καιρό… Ήταν μια καλή στιγμή και τέλειωσε απλά» δηλώνει ο νεαρός τραγουδιστής χωρίς… πολλές-πολλές λεπτομέρειες!

«Νομίζω έχουν περάσει 7 μήνες... Θα σε γελάσω… Νομίζω κάπου τόσο» συμπληρώνει μιλώντας στο Star και βάζει τα γέλια. Βρε Κωνσταντίνε, ντροπή! Με τη Φουρέιρα χώρισες, ξεχνάς πότε έγινε;

Κι αν δε θυμάται πότε χώρισε, τουλάχιστον θυμάται την ίδια τη Φουρέιρα για την οποία μιλά με κολακευτικά λόγια: «Μ’ αρέσει σαν καλλιτέχνης η Ελένη, βασικά. Πιστεύω ότι αυτή την περίοδο θα ήθελαν πολλοί να συνεργαστούν μαζί της» εξομολογείται ο Κωνσταντίνος Γαλάνος τονίζοντας ότι στο προηγούμενο σχήμα η πρώην του είχε έρθει στο μαγαζί για να τον ακούσει.

Όσο για τη… γυναίκα που έχει προτεραιότητα αυτή τη στιγμή στη ζωή του; Δεν είναι άλλη από την… καριέρα του, στην οποία δείχνει να έχει αφοσιωθεί αφού αυτή την περίοδο είναι μόνος του!