Τα καλύτερα φιλαράκια μέσω Twitter έχουν γίνει η Ναταλία Γερμανού με τον «καλό» της Έλλης Κοκκίνου, Γιώργο Μπόγρη. Οι δυο τους το τελευταίο διάστημα ανταλλάσουν συνεχώς μηνύματα και δεν σταματά να κάνει πλάκα ο ένας στον άλλον.

Μάλιστα, επειδή αυτή την εποχή είναι και της μόδας τα ανέκδοτα με τον Τσάκ Νόρις, ο Γιώργος Μπόγρης δεν σταματά λεπτό να της τα διηγείται ιντερνετικά, με την Ναταλία να γελά και να του ζητά συνεχώς να της πει κι άλλα.
Καταλαβαίνετε… γυναικεία αλληλεγγύη η Ναταλία που είναι 1,67 στο ύψος και «νιώθει» την Έλλη Κοκκίνου που έχει ακριβώς το ίδιο ύψος και στέκεται δίπλα στο 2,10 του Γιώργου Μπόγρη.

Ο 22χρονος μπασκετμπολίστας πάντως, το 2,10 δεν το αλλάζει με τίποτα. Το είπε ο ίδιος στο Twitter του, απαντώντας στις «απειλές» της Ναταλίας: «και να μισούσα τον εαυτό μου, δεν θα του έκανα ποτέ αυτή την ευχή… Είναι ωραία από εδώ πάνω… Πίστεψε με…»
Ο 22χρονος αγαπημένος της Έλλης Κοκκίνου, αυτό το διάστημα έλειπε με την ομάδα του στην Αμερική. Μάλιστα κάποια στιγμή πόσταρε στο Twitter του: «τελικά το ότι είμαι τόσο ψηλός και στην Αμερική, περίεργο είναι…»

Φυσικά αυτό η Ναταλία δεν θα μπορούσε να το αφήσει να πέσει κάτω και του απάντησε αναλόγως: «Και εγώ θα έρθω και θα σε κάνω 1,80 και πίστεψε με, κάποιος θα χαρεί».