«Σε θέλω με σώμα και ψυχή» μας τραγουδά μέσα από το νέο και άκρως ερωτικό του κομμάτι, ο Γιάννης Πλούταρχος.

Γραμμένο από τον Αλέξη Σέρκο και το Βασίλη Γιαννόπουλο, απευθύνεται στους απανταχού ερωτευμένους και όχι μόνο! «Ελπίζω να αρέσει σε όλο τον κόσμο», δήλωσε πανευτυχής ο Γιάννης Πλούταρχος για τη νέα του δουλειά.

Άλλωστε για τον ταλαντούχο τραγουδιστή, «τον ερωτισμό τον έχει μέσα του κάθε άνθρωπος και μέσα από αυτόν γεννιέσαι και αναγεννιέσαι. Βιώνεις πράγματα και καταστάσεις».

Ερωτευμένος και εκείνος με τη γυναίκα του Μαρία, δηλώνει ανανεωμένος και πλημμυρισμένος από ευτυχία. Και πώς να μην είναι άλλωστε, όταν το σπίτι είναι γεμάτο από τις φωνές και τα γέλια των πέντε παιδιών του.

Πως το βιώνει όλο αυτό; «μια χαρά. Είναι πάρα πολύ όμορφο πράγμα να έχεις μια τόσο όμορφη και μεγάλη οικογένεια. Και να υπάρχουνε και ο τρόπος και οι βοήθειες ώστε να μπορείς ν΄ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου. Αρκεί να θέλει κάποιος να το κάνει. Να θέλει να κάνει κάτι τέτοιο. Εγώ λοιπόν το ήθελα, ευτυχώς το ήθελε και η γυναίκα μου, και δημιουργήσαμε αυτό που δημιουργήσαμε. Ευχαριστώ τον θεό».

Όσο για το αν σκέφτεται να μεγαλώσει κι άλλο την οικογένεια του; «όχι άλλο παιδί, τέλος! Να είμαστε καλά να τα μεγαλώσουμε και τα πέντε και να έχουν καλή τύχη». Άλλωστε όπως λέει, το σπίτι του μοιάζει «με έναν μικρό παιδικό σταθμό, αλλά είναι πολύ φωτεινό. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δεν είναι δύσκολο μόνο για τη σύζυγο. Μαζί το δημιουργήσαμε αυτό.Όλα είναι ήρεμα και ισορροπημένα στην οικογένεια, και όλα έρχονται καλά. Τι να πουν τότε κάποιες οικογένειες, που έχουνε πολλά παιδιά και δουλεύουν και οι δυο γονείς και τρέχει ο ένας 24 ώρες και ο άλλος άλλες τόσες. Αυτοί είναι ήρωες πραγματικά. Εμείς τουλάχιστον έχουμε και βοήθεια και είναι κάπως καλύτερα».

Από Σεπτέμβρη πάντως, θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε ολόκληρη την καινούργια του δισκογραφική δουλειά!...

Κάντε κλικ στο video και δείτε τι δήλωσε τραγουδιστής για τη νέο του ερωτικό κομμάτι όπως μεταδόθηκε από την εκπομπή "Πολύ Μπλά Μπλά"...