Άνω κάτω έχει κάνει τους Παξούς η Pamela Anderson. Η ξανθιά σεξοβόμβα του Hollywood, βρίσκεται εδώ και πέντε μέρες στο νησί και το έχει… αναστατώσει!

Και δεν είναι μόνη της. Μαζί της είναι ο «καλός» της και διάσημος surfer Jamia Padgett, με τον οποίο δεν σταματούν να φιλιούνται και να… αγκαλιάζονται!

Η 43χρονη ηθοποιός σύμφωνα με το ControlTv, έχει ξετρελαθεί από το νησί και δεν λέει με ΤΙΠΟΤΑ να φύγει. Ήδη είναι εκεί μια εβδομάδα, και σκέφτεται να κάτσει καμιά δεκαριά μέρες ακόμα!

Και πώς να φύγει, αφού η ελληνική φιλοξενία, ο ήλιος, η θάλασσα και η ελληνική κουζίνα, την έχουν ξετρελάνει. Τίποτ’ άλλο δεν θέλει η Pamela. Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τ’ αγόρι της, με το οποίο το διασκεδά��ει και με το παραπάνω.

Τα βράδια οι δυο τους ξεφαντώνουν στα μαγαζιά του νησιού, με την Pamela ν΄αποδεικνύεται δεινή χορεύτρια. Μέχρι και τσιφτετέλι χόρεψε, αφήνοντας άφωνο όλο το μαγαζί, που το αναστάτωσε για τα καλά με τα λικνίσματα της.

Όσο για τα «καυτά» φιλιά με τον αγαπημένο της; έδωσαν και πήραν! Όσοι τους είδαν από κοντά μαρτυρούν ότι την κοιτούσε συνεχώς στα… μάτια!Τώρα σε ποια «μάτια» ακριβώς, θα σας γελάσουμε...

Το ζευγάρι μένει σε σκάφος ενώ η Pamela είναι τόσο ενθουσιασμένη από την ελληνική φιλοξενία, που υπόσχεται να ξαναέρθει στην Ελλάδα!