«Φύλακας άγγελος» του Μιχάλη Χατζηγιάννη έχει γίνει η Ζέτα Μακρυπούλια. Η ηθοποιός-παρουσιάστρια, είναι πάντα δίπλα του και δεν θα μπορούσε να λείπει από την έναρξη της καλοκαιρινής του περιοδείας στο «Θέατρο Πέτρας».

Εκτός πάντως από την Ζέτα, τον Μιχάλη θαύμασαν και τα πεθερικά του, δηλαδή οι γονείς της «καλής» του, οι οποίοι την συνόδεψαν στη χθεσινή συναυλία.

Όλοι μαζί κάθισαν στις κερκίδες κ��ι απόλαυσαν τον τραγουδιστή να ερμηνεύει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Ειδικά η Ζέτα, δεν έπαιρνε τα μάτια της από πάνω του και φαινόταν να «ταξιδεύει» με τα τραγούδια του αγαπημένου της.

Και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης όμως δεν πήγαινε πίσω, αφού μπορεί να ήταν στη σκηνή και να τραγουδούσε, αλλά το μυαλό του ήταν συνεχώς στη Ζέτα. «Αν είστε ερωτευμένοι σηκώστε τα χέρια να σας δω, να σας καμαρώσω», είπε στο κοινό του, και ήταν ο πρώτος που σήκωσε το χέρι.

Λίγο αργότερα η Ζέτα σηκώθηκε από τις κερκίδες και πήγε στους ηχολήπτες για να βλέπει καλύτερα τον αγαπημένο της. Mετά τα μεσάνυχτα, αφότου ολοκληρώθηκε η συναυλία, τον περίμενε υπομονετικά και βγήκαν από τον συναυλιακό χώρο, με ελάχιστα δευτερόλεπτα διαφορά. Η Ζέτα μπήκε πρώτη στο αυτοκίνητο καθώς οι φανατικές του θαυμάστριες τον καθυστέρησαν λίγο παραπάνω.