Τους λόγους που την έκαναν να εγκαταλείψει τα πάντα και να απομονωθεί στο Πήλιο, αποκάλυψε η Αποστολία Ζώη. Η τραγουδίστρια, πριν 2,5 σχεδόν χρόνια μαζί με τον τότε αγαπημένο της (Γιώργο Σεϊταρίδη), αποφάσισαν να μετακομίσουν στο Πήλιο. Για όλο αυτό το διάστημα, έκλεισε το κινητό, πέταξε την κάρτα και χάθηκε. Δυόμισι χρόνια μετά, χωρισμένη πλέον αποκαλύπτει τους λόγους της ξαφνικής φυγής της.

«Είχα την ανάγκη να σκεφτώ και να δώσω χρόνο σε μένα», αποκάλυψε στην Τατιάνα Στεφανίδου. «Απλά είπα ότι σήμερα σταματάω. Δεν έλειπα μόνιμα στο Πήλιο. Πηγαινοερχόμουν στην Αθήνα και παράλληλα δούλευα το δίσκο, κομμάτια, δοκίμαζα διαφορετικά στυλ. Δεν υπήρχε πρόγραμμα».

Άλλωστε όπως είπε, «την είχα ανάγκη την ησυχία. Δεν είχα κάτι να σκεφτώ ότι είχα αφήσει πίσω μου». Πως όμως ήταν η ζωή της στο Πήλιο; «έπαιζα παιχνίδια. Στο Internet. Ψάρευα πάρα πολύ. Ξέρω να δολώνω παραγάδι, ξέρω να κάνω τα πάντα. Έκανα πάρα πολλή δουλειά με τον εαυτό μου, ηρέμησα απίθανα».

Και συνέχισε: «τηλεόραση δεν έβλεπα καθόλου. Δεν άκουγα ραδιόφωνο. Έβλεπα ντοκιμαντέρ, πάρα πολλές ταινίες, έλυνα Sudoku, τραγουδούσα και ασχολιόμουν παρά μόνο με μένα. Δεν είχα ωράριο. Δεν μ΄ενδιέφερε τι ώρα θα ξυπνήσω και τι ώρα θα κοιμηθώ».

Ξεκαθάρισε μάλιστα σε αντίθεση με αυτά που ακούγονταν ότι «δεν τα εγκατέλειψα όλα για τον μεγάλο έρωτα. Ήταν μια κοινή απόφαση που συνέπεσε με την καλλιτεχνική μου ανησυχία. Θέλω να το δοκιμάζω αυτό μου προτείνουν. Είτε είναι φιλική, είτε είναι ερωτική η πρόταση».

Πως νιώθει όμως τώρα που η σχέση της με το Γιώργο Σεϊταρίδη τελείωσε; «αισθάνομαι ότι έχει κλείσει τον κύκλο του και δεν υπάρχει κάτι να πω. Νιώθω ότι πέρασα αυτό που έπρεπε να περάσω. Δεν έχω θέμα αλλά δεν μπορώ να το συζητάω γιατί δεν αφορά μόνο εμένα. Έχει να κάνει με ανθρώπινα συναισθήματα και δεν μπορώ να τα μοιραστώ έτσι εύκολα παντού».

Πλέον, η Αποστολία ασχολείται με την μεγάλη της αγάπη το τραγούδι, που όπως λέει «δεν μου πέρασε ούτε μια στιγμή από το μυαλό ότι το αφήνω». Η οικογένεια δεν είναι στα άμεσα σχέδια της. Άλλωστε αυτή την περίοδο έχει αναλάβει επιχειρηματικά καθήκοντα και εδώ και ένα τρίμηνο, έχει ανοίξει ένα μπαράκι στο Γκάζι: «δουλεύουμε εκεί κάθε βράδυ με τους φίλους μας και περνάμε υπέροχα. Είναι κάτι άλλο στη ζωή μου, το οποίο δοκιμάζω με πολλή χαρά και αντλώ απ΄αυτό».

Όσο για το τι θεωρεί ευλογία στη ζωή; «ευλογημένος άνθρωπος είναι αυτός που είναι ελεύθερος και κάνει ο,τι θέλει. Αν εσύ είσαι εγκλωβισμένος και δεν μπορείς να κάνεις τα θέλω σου, τα υπόλοιπα δίπλα σου θα είναι μίζερα. Και ο άνθρωπος σου και οι φίλοι σου και όλα σου».

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της στο «Αξίζει να το Ζεις»…