Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και η εκλεκτή της καρδιάς του, Αντωνία Βεντούρα. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί ξανά στο Las Vegas αλλά τότε ήταν μόνοι τους. Έτσι, είπαν να κάνουν και το θρησκευτικό γάμο ώστε να το γιορτάσουν με συγγενείς και φίλους.

Το Μυστήριο έγινε στην Κεφαλονιά απ΄όπου και κατάγεται η σύζυγος του ηθοποιού. Δίπλα τους ήταν μόνο οι συγγενείς και οι καλοί τους φίλοι ενώ ο ένας είχε μάτια μόνο για τον άλλον.

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Star», ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι «η γυναίκα μου είναι από την Κεφαλονιά. Θέλαμε να γίνει εδώ η τελετή. Το οργανώσαμε πάρα πολύ ωραία και όμορφα. Και με την οικογένεια της Αντωνίας, και οι δυο οικογένειες, περάσαμε φανταστικά».
Μάλιστα παρομοίασε το γάμο με πάρτι! «Αυτό δεν ήταν γάμος, ήταν ένα πάρτι και το συζητάγαμε χθες με την Αντωνία. Κάποια στιγμή με ρώτησε: “πέρασες καλά στο γάμο μας αγάπη μου;” Tης απάντησα ότι δεν μπορούσε να έχει γίνει καλύτερα ο γάμος μου. Ήταν όπως τον ονειρεύτηκα. Ένα ατελείωτο πάρτι».

To νυφικό της Αντωνίας αγοράστηκε από την Αμερική, ενώ ο Χρήστος Βασιλόπουλος επέλεξε ένα άσπρο κοστούμι που του ετοίμασε ο πολύ καλός του φίλος και σχεδιαστής Νίκος Αποστολόπουλος.

Όσο για το αν του πάτησε το πόδι η Αντωνία; Η απάντηση είναι αρνητική.

Δείτε στο video τι δήλωσε περιχαρής ο ηθοποιός μετά το γάμο του…

Πηγή φωτογραφιών: Greek Reporter