Ο πολιτικός γάμος του Αλβέρτου και της Σαρλίν Γουίτστοκ έχει μόλις τελειώσει και το ζευγάρι χαιρετάει και δέχεται ευχές στην Πλατεία του Παλατιού, όπως μπορείτε να δείτε στα αποκλειστικά πλάνα του Star. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στα αποκλειστικά πλάνα, ο πρίγκιπας και η νέα πριγκίπισσα του Μονακό χαιρετούν τους Μονεγάσκους, δέχονται τις ευχές από τους καλεσμένους και φυσικά δεν αρνούνται μια φωτογραφία μαζί τους.

Ένα παραδοσιακό συγκρότημα χορεύει στους ρυθμούς της μουσικής μόνο για το ζευγάρι και ο Αλβέρτος χτυπά ρυθμικά τα χέρια του. Οι κάτοικοι του Μονακό είναι χαρούμενοι για τον πρίγκιπά τους και σπεύδουν να τον χαιρετήσουν, ακόμη και τη στιγμή που μπαίνει στο καραβάκι που θα μεταφέρει εκείνον και τη Σαρλίν στη συναυλία του Ζαν Μισέλ Ζαρ, που έγινε λίγο αργότερα προς τιμήν τους στο λιμάνι.

Μετά τη συναυλία, ο Αλβέρτος και η σύζυγός του, αλλά και οι δυο αδερφές του πρίγκιπα, Καρολίνα και Στεφανί, πηγαίνουν σε ένα από τα πιο ακριβά εστιατόρια της περιοχής για να δειπνήσουν, παρέα με στενούς τους φίλους. Οι κυρίες αποχωρούν αρκετή ώρα μετά, ενώ ο Αλβέρτος φεύγει από τους τελευταίους για να ξεκουραστεί, καθώς την επομένη ακολουθεί η θρησκευτική τελετή. Είναι χαλαρός και μάλιστα δεν διστάζει να σταματήσει και να μιλήσει σε... άπταιστα ελληνικά με την απεσταλμένη του Star στο Μονακό Ράνια Τραγόμαλλου! Δείτε τι (της) είπε...