Τελικά τι συμβαίνει ανάμεσα στην Ναταλία Γερμανού και τον Μάριο Αθανασίου, μόνοι οι ίδιοι το γνωρίζουν. Ο κόσμος έχει βουίξει το τελευταίο διάστημα ότι παρουσιάστρια και ηθοποιός είναι αχώριστοι.

Εκείνοι ούτε το παραδέχονται, αλλά ούτε και το αρνούνται! Ωστόσο οι έμμεσες νύξεις της Ναταλίας δίνουν και παίρνουν. Αυτή τη φορά «ξαναχτύπησε» μέσω Τwitter.

Με αφορμή τη συνέντευξη του Μάριου Αθανασίου στην εκπομπή «Life ΣΚΑΪ» η Ναταλία έγραψε στο Twitter της: «όταν κάποιος ξέρει να σκέφτεται και να μιλάει σωστά...», αναφερόμενη στα όσα είπε ο ηθοποιός στην εκπομπή, όπου μίλησε για τα επεισόδια, τους «Αγανακτισμένους», την κρίση, τη φιλανθρωπία αλλά και τη σχέση με το γιο του.

Ο ηθοποιός εξήγησε ότι θέλει να διαπαιδαγωγήσει σωστά το παιδί του: «δεν του λέω “δες τον μπαμπά στο σίριαλ”, γιατί δεν θέλω να γίνει ο συσχετισμός με την τηλεόραση. Πρώτα του είχα εξηγήσει τι δουλειά κάνω και μετά σιγά σιγά το κατάλαβε».

Μάλιστα κατακεραύνωσε και το ελληνικό “star system”: «παιδιά, δεν το έχω πιστέψει ποτέ. Δεν γίνεται σε μια χώρα 10-12 εκατομμυρίων να έχουμε star system. Εμείς εδώ το φτιάξαμε για να κάνουμε εκπομπές γύρω απ΄αυτό και κάποιες φυλλάδες».

Αυτά είδε κι άκουσε και η Ναταλία και τον θαύμασε ακόμα περισσότερο τον καλό της. Δεν άντεξε μάλιστα, και του έστειλε και το εξής μηνυματάκι στο Twitter: «άλλους δέκα σαν κι εσένα να είχαμε, θα υπήρχε περισσότερο life και λιγότερο style».