Σοκ στην παγκόσμια σοουμπιζ προκάλεσε η είδηση της απόπειρας αυτοκτονίας που έκανε ο διάσημος ηθοποιός Τζόναθαν Ρις Μέγιερς, ο οποίος βρέθηκε λιπόθυμος στην αυλή του υπερπολυτελούς σπιτιού του στο Λονδίνο. Ο Μέγιερς κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα χαπιών, γεγονός που είχε σαν αποτέλεσμα να βρεθεί μια ανάσα από τον θάνατο. Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες, όμως, μόλις πριν λίγες ώρες έγινε γνωστό.

Μάλιστα, η εφημερίδα Daily Mail που δημοσίευσε την είδηση, φιλοξένησε και δηλώσεις γειτόνων του ηθοποιού, που δήλωσαν χαρακτηριστικά: «Είδαμε το ασθενοφόρο να φτάνει έξω από το σπίτι του και ανησυχήσαμε μήπως πέθανε. Ο Τζόναθαν είναι πολύ αγαπητός. Τον συναντάς συνεχώς και σε χαιρετάει, ελπίζουμε να είναι καλά», ανέφεραν.

Μετά τον θάνατο της μητέρας του το 2007, ο ηθοποιός δίνει «μάχη» με τον αλκοολισμό και μάλιστα τον Μάϊο φιλοξενήθηκε σε κέντρο αποτοξίνωσης στην Νότια Αφρική. Πρόκειται μάλιστα για α��υναμία, την οποία παραδέχεται και ο ίδιος σε συνεντεύξεις του. «Όταν πίνω, κάνω σαν 16χρονος», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.