Είναι το πλάνο που περιμέναμε εδώ και μήνες. Είναι το πλάνο με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και την Ζέτα Μακρυπούλια, αγκαλιά, να μιλούν για την σχέση τους.

Η κάμερα του Star «συνέλαβε» το ζευγάρι στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, λίγο πριν αναχωρήσει για την βόρειο Ελλάδα. Τις επόμενες ημέρες, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης πρόκειται να δώσει δύο μεγάλες συναυλίες πρώτα στο Κιλκίς και έπειτα στις Σέρρες. «Είναι οι δύο συναυλίες με τις οποίες ξεκινάω την καλοκαιρινή μου περιοδεία. Η επόμενη μεγάλη μου συναυλία είναι εδώ στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Πετρούπολη και σε αυτήν θα χαρώ πολύ να σας δω», δήλωσε αποκλειστικά στο Star ο τραγουδιστής, ο οποίος μάλιστα αναφέρθηκε και στην εμπειρία που έζησε πριν από λίγες ημέρες στην μακρινή Αυστραλία.

«Περάσαμε καταπληκτικά, ήταν μαζί και η Ζέτα. Εκεί, ο Ελληνισμός κρατάει την Ελλάδα και το ελληνικό πνεύμα ψηλά. Ηταν πραγματικά υπέροχα. Οι συναυλίες πήγαν πολύ καλά», τόνισε.

Ευγενέστατη, αλλά πιο… λιγομίλητη η ηθοποιός και παρουσιάστρια συνοδεύει τον αγαπημένο της στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Πότε θα κάνει διακοπές; «Κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό… τώρα μέσα στο καλοκαίρι», δήλωσε με το χαμόγελο στα χείλη.

Τι γίνεται, όμως, με το «πολυπόθητο» και πολυσυζητημένο θέμα της επισημοποίησης της σχέσης τους; Θα ανεβούν τελικά τα σκαλιά της εκκλησίας; Θα παντρευτούν; Μήπως έχουν ήδη αρραβωνιαστεί, όπως ακούστηκε; «Εάν επισημοποιήσουμε την σχέση μας, ή εάν συμβεί κάτι τέτοιο θα σας ενημερώσουμε», απάντησε σύντομα και περιεκτικά η Ζέτα, χωρίς πολλές πολλές λεπτομέρειες, γιατί όπως φάνηκε και από τα πλάνα, βιαζόταν να μην... χάσει το αεροπλάνο...

Δείτε το βίντεο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star.