Η Τζένη Μπαλατσινού καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά μίλησε για όλα. Αν αναρ��τιέστε ποιο θεωρεί πως είναι το πιο ερωτικό σημείο στο σύζυγό της, Πέτρο Κωστόπουλο η απάντηση είναι η εξής:«το πιο ερωτικό σημείο στον Πέτρο, όχι αυτό που ερεθίζεται αλλά αυτό που θεωρώ εγώ πως είναι, είναι οι πατούσες του.Έχει και ωραίες πατούσες και ωραία δάχτυλα, ενώ θα μπορούσε να έχει μόνο ωραίες πατούσες και χάλια δάχτυλα» επισήμανε.

Η σύζυγος του Πέτρου Κωστόπουλου αποκάλυψε πως έχει χαστουκίσει στο παρελθόν κάποιον χωρίς βέβαια να αποκαλύψει το όνομά του.Είπε όμως πως αυτό συνέβη σε προσωπικό επίπεδο και όχι σε επαγγελματικό.Όταν ο Θέμης της είπε με χιούμορ πως ξέρει τον παραλήπτη της «επίθεσης» εκείνη γέλασε με νόημα.

Οι επαγγελματικοί στόχοι της Τζένης έχουν αλλάξει, όπως είπε δε θέλει να συνεχίσει στο Next top Model 3 αφού ότι ήταν να δώσει, το έδωσε. Όπως παραδέχτηκε υπήρχαν πολλές κόντρες στο ριάλιτι μοντέλων και πολύ καβγάδες που οι τηλεθεατές δεν είδαν ποτέ αφού κόπηκαν στο μοντάζ.

Η ίδια δηλώνει πως θέλει να παραμείνει στον Αντέννα ενώ μία ερώτηση του Θέμη για το αν θα έπαιζε ποτέ απένταντι από το σύζυγό της φαίνεται να τη βρίσκει απροετοίμαστη:«δεν ξέρω τι θα έκανα πραγματικά» τόνισε.