Μπορεί το κρύο να ναι καιρός για δύο, το καλοκαίρι ωστόσο δυναμώνουν οι περισσότεροι έρωτες. Είδε και απόειδε η Δέσποινα Ολυμπίου πως με το Χατζηγιάννη δεν πρόκειται να ξανασμίξει και είπε να τον αντικαταστήσει με τον τραγουδιστή Γιώργο Παπαδόπουλο. Ε μην ξεφύγουμε και από το επάγγελμα.

και άλλος τραγουδιστής είναι ερωτευμένος όχι με συνάδελφό του αλλά με πλαστικό. Ο λόγος για το Λούκα Γιώρκα που εδώ και λίγο καιρό έχει βρει όλα όσα έψαχνε στο πρόσωπο της Χριστίνας Τσοβάνη.

Και η Αθηνά Οικο��ομάκου που το περασμένο καλοκαίρι έκανε μακροβούτια μόνη της , αυτό το καλοκαίρι θα τα κάνει παρέα με το Ραούλ. Κι αν αναρωτιέστε τι εστί Ραούλ θα σας διαφωτίσουμε αμέσως! Ο Ραούλ είναι ένας Βραζιλιάνος που δουλεύει σε γνωστό κλαμπ στο Κολωνάκι.

Με ταίρι αυτό το καλοκαίρι θα είναι και ο Σπύρος Χαριτάτος ο οποίος έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο μιας ξανθιάς κοπέλας, για την οποία άλλα στοιχεία δε διαθέτουμε.

Και η πρώην συνεργάτιδα του Σπύρου, Σόφη Πασχάλη εδώ και λίγους μήνες είναι σε σχέση με τον επιχειρηματία Γιώργο Μητρόπουλο. Εκτός από την αμοιβαία έλξη άλλο κοινό τους στοιχείο είναι η αγάπη τους για τον αθλητισμό.

Τον έρωτα έχει βρει και ο πρώην σύντροφος της Ελεονώρας Μελέτη, Γιάννης Ολζιέρσκυ. Ο Γιάννης εδώ και τρεις μήνες είναι ζευγάρι με τη σχεδιάστρια Σήλια Δραγούνη, με την οποία μάλιστα κάνουν και μικρές αποδράσεις από Αθήνα με προορισμούς την Άνδρο και την Αντίπαρο.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή "Πρωινή Μελέτη"