Όλο και χειρότερη γίνεται η σχέση του Νίκου Μακρόπουλου και της πρώην πλέον συζύγου του, ύστερα από τον ισχυρισμό της κυρίας Μακρόπουλου πως ο άντρας της διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με την τραγουδίστρια Γιούλη Τάσου.


Η σύζυγος του τραγουδιστή ζητάει διατροφή 3.770 ευρώ, ποσό που όπως ι��χυρίστηκε ο αδερφός του τραγουδιστή ο Νίκος Μακρόπουλος δε διαθέτει αφού το ποσό που βγάζει το μήνα αγγίζει τα 2.000 ευρώ!


Αντίθετη άποψη έχει η δικηγόρος της πρώην συζύγου του, η οποία ανέφερε πως το επίπεδο της ζωής του ζευγαριού ήταν πολύ υψηλότερο από το ποσό που ζητά η πελάτισσά της.


Να σας υπενθυμίσουμε πως η πρώην σύζυγος του τραγουδιστή έχει καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατά του ιδίου αφού όπως ισχυρίστηκε σε κάθε τους συνάντηση απειλούσε τόσο εκείνη όσο και τη μητέρα της.Η ίδια ανέφερε πως ο τραγουδιστής ήταν υβριστικός απέναντί της ενώ στην τελευταία τους συνάντηση απείλησε και τη μητέρα της.


Η πρώην του τραγουδιστή, έχει πάρει φόρα και εκ��ός των άλλων ζητά και τη συντηρητική κατάσχεση της περιουσίας του τραγουδιστή.Το ζευγάρι θα συναντηθεί ξανά στις δικαστικές αίθουσες για την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων της περιουσίας του τραγουδιστή.