Μέλος της μπάντας του Alice Cooper έγινε ο Johnny Depp, κάνοντας guest σε live εμφάνιση του γνωστού ροκά σε club του Λονδίνου!

Μέσω του Twitter του, ο Alice είχε αποκαλύψει ότι θα έχει guest στην συναυλία του στο «London 100 Club», ωστόσο, το όνομα του καλεσμένου είχε μείνει μυστικό. Φανταστείτε σοκ οι θαμώνες, όταν είδαν τον Johnny Depp με γιλέκο, τραγιάσκα και γυαλί ηλίου να ροκάρει...

«Ο Johnny D από το Kentucky», είπε ο ροκάς παρουσιάζοντας τον ηθοποιό onstage! Εν μέσω χειροκροτημάτων, ο Depp πήρε την κιθάρα και έπαιξε το κλασσικό «I’m Eighteen», καθώς και σε ένα mash-up των «School’s Out» και «The Wall»!

Μια χαρά «έδεσε» η συνεργασία επί σκηνής, με αποτέλεσμα ο Alice Cooper να προτείνει από μικροφώνου στον Depp να γίνει κιθαρίστας του, όταν δεν θα του κάνει πια η ηθοποιία!

Πάντως, οι δύο άνδρες θα συνεργαστούν ξανά... Αυτή τη φορά, ο ροκάς θα πάει στα λιμέρια του ηθοποιού, αφού πρωταγωνιστoύν στην νέα ταινία του Tim Burton, με τίτλο «Dark Shadows», που αναμένεται στους κινηματογράφους τον Μάιο του 2012.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο με τον Johnny Depp να ροκάρει με τον Alice Cooper!