Τι κι αν έχει πάει στην Άνδρο, την Νάξο και πολλά ακόμα νησιά η Ελένη Μενεγάκη; Πώς γίνεται ο νησιώτικος γάμος ακόμα δεν ξέρει και, μάλιστα, δεν έκρυψε το παράπονό της! «Δεν μου έχει προκύψει ποτέ», είπε on air και ρώτησε όλες τις λεπτομέρειες!

Κατά την παραμονή της στη Νάξο και αφού άκουσε παραδοσιακά τραγούδια και είδε πώς τα χορεύουν, η παρουσιάστρια βρήκε την ευκαιρία που έψαχνε. «Θα ήθελα μια φορά να βρεθώ σε ένα νησιώτικο γάμο. Δεν μου έχει προκύψει π��τέ. Σε τόσα νησιά έχω πάει, ποτέ δεν έτυχε να γίνεται ένας γάμος», είπε όλο παράπονο.

Η Στελλίνα Κονιτοπούλου και ο Γιάννης Βιντζιλαίος ανέλαβαν να... διαφωτίσουν το Λενιώ στα του παραδοσιακού γάμου.

«Πόσο έχει κρατήσει το μεγαλύτερο γλέντι; Πείτε μου!», άρχισε τις απορίες η παρουσιάστρια και, όταν της είπαν ότι όταν αρχίζει ο χορός κανείς δεν ξέρει πότε θα σταματήσει, ρώτησε ξανά: «και το ζευγάρι πότε πάει στο σπίτι του; Δεν κοιμάται; Πάει! Ξερό το ζευγάρι».

Και, γι’ αυτό όμως υπάρχει λύση, που ακούει στο όνομα... αντίγαμο! «Πώς; Τι είναι το... αυτό;», ρώτησε για ακόμα μία φορά η Ελένη και ο τραγουδιστής την ενημέρωσε πως είναι ένα γλέντι που γίνεται την επομένη του γάμου, όταν η νύφη δεν λέει να σταματήσει τον χορό!

«Υπάρχει ξεκούραση; Πόσα κιλά χάνετε σε έναν γάμο;», ήταν οι επόμενες απορίες της Ελένης, που ρώτησε ακόμα και αν το... ΣΔΟΕ κάνει έφοδο στα γλέντια και φορολογεί εκείνους που δίνουν στην ορχήστρα χρήματα για τις παραγγελιές τους.

Πάντως, ένας από τους οργανοπαίχτες την κάλεσε σε νησιώτικο γάμο στη Νάξο το Σάββατο, 2 Ιουλίου, όμως, έφαγε «πόρτα»: «την 1η Ιουλίου τελειώνω. Πώς να προλάβω να ετοιμαστώ και να ‘ρθω;», του απάντησε η παρουσιάστρια και ζήτησε χαριτολογώντας να τον... αναβάλλουν για λίγο!

Βρε λες να σκέφτεται να κάνει το μεγάλο βήμα με τον Ματέο και το ψάχνει για γάμο με βιολιά και με λαούτα;;; Πλάκα θα 'χει!