Οι τούμπες επωνύμων και, μάλιστα, on stage είναι πάντα θέμα... Τι λέτε όμως για μια τούμπα που «κάρφωσε» ότι το τραγούδι ήταν playback; Πρωταγωνίστρια της τούμπας και της γκάφας είναι η Rihanna, που έπεσε αλλά συνέχισε -ως δια μαγείας- να τραγουδά παρά το ότι δεν είχε το μικρόφωνο στο στόμα!

Η RiRi τραγουδούσε όλο πάθος στο Edmonton του Καναδά και ενώπιον περίπου 16.000 θαυμαστών της, όμως, το ατυχηματάκι δεν το γλίτωσε. Και να πεις ότι ήταν η πρώτη φορά που πέφτει ρε παιδί μου...

Το κέφι είχε ανάψει και η 23χρονη σταρ έλεγε το «What’s My Name», «αλωνίζοντας» πάνω - κάτω στη σκηνή. Ε��τελώς ξαφνικά και χωρίς καμιά αιτία, η Rihanna έπεσε στα γόνατα!

Οι δύο κοπέλες που βρίσκονταν κοντά της «πάγωσαν», ενώ η τραγουδίστρια χρειάστηκε μόνο μερικά δευτερόλεπτα για να σηκωθεί και να σταθεί ξανά στα πόδια της, σαν να μην έγινε τίποτα.

Βέβαια, όσο η RiRiήταν στα γόνατα και το μικρόφωνο μακρυά από το στόμα, το τραγούδι συνεχίστηκε κανονικά... ελέω playmback!

«Σας είπα ότι έπεσα στο Edmonton! Lol...», έγραψε η ίδια στο Twitter της μετά την συναυλία. Όχι, για το τραγούδι - «κονσέρβα» δεν είπε κάτι...